Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuuluvuuspalkkien näyttämistä muuttava iOS 4.0.1 ladattavissa

20
Kaarlo Räihä

Kuuluvuuspalkkien näyttämistä muuttava iOS 4.0.1 ladattavissa
Applen uudemmat iPhone-puhelimet ovat saaneet muutama tunti sitten uuden iOS 4.0.1 -päivityksen, jonka myötä puhelimen kuuluvuuspalkkien näyttämistä on muokattu.

Päivitys ladataan ja asennetaan iTunesin avulla, ja sen asentamisen myötä iPhone 3G-, iPhone 3GS- sekä iPhone 4 -puhelimet näyttävät kuuluvuuspalkkeja AT&T-operaattorin asettamien suositusten mukaisesti, joten huonon kuuluvuuden alueilla palkkeja näkyy jatkossa aiempaa vähemmän.
Samalla kuuluvuuspalkkien graafista ulkoasua on hieman muutettu, jotta pienemmät palkit näkyvät aiempaa selvemmin.

Päivitys ei poista tai korjaa iPhone 4 -puhelimen yhteydessä esiintyviä antenniongelmia, ja Apple kertoo tästä asiasta todennäköisesti lisää huomenna pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Kommentit (20)

bacard
bacard

1

Eli edelleen puhelinta pitäisi pitää Jobsin ohjeistamalla "oikealla" tavalla tai korjata teipillä? Ei kiitos.

Vastaa
Bobakki (vahvistamaton)

3

Mikä järki on tämä päivitys on asentaa? 300Mb imuttaa ja asentaa vain sen takia, että huomaa tulleensa huijatuksi. On tietysti ihan asiallista, että yhteyden laatu näytetään oikein graaffisessa muodosssa, mutta se rikkoo sen mahtavan mielikuvan mikä minulle on muodostunut omenan kanssa viettämäni ajan myötä.

Android puolella ilmeisesti kannattaa odottaa laitetta joka tukee 3.0 piparia?

Juuri tänään avattiin kotini lähelle iTronic Apple reseller putiikki, mutta ei tarvitse mennä 4 omenasta kyselemään mitään. Pitää nyt odottaa onko tuo uusin iVista 4, kun yhtä sun toista on jo ilmaantunut.

Vastaa
jone4711
jone4711

4

3G mallin omistajana olen typertynyt 4.0 päivityksestä. Masiinasta tuli todellinen kökkötraktori. Ja päivityksen pakitus on kovan duunin takana. Jos edes onnistuu .
4.0.1 päivitys ei ei korjaa uusien puheliminen fyysistä vikaa. Apple on tyrinyt täten kaikki muut paitsi 3GS mallit, jotka taitavat olla edelleen toimeliaita.
Piisaa.
Samsung galaxy s näytti toimivan youtubessa ihan mallikkaasti.
Navigointisovelluskin löytyy, eli menee luuri vaihtoon.

Vastaa
Chanandler (vahvistamaton)

5

taisi Apple nyt haukata paskaa... eihän se kuuluvuus mitenkään parane palkkeja muuttamalla. ugh.

Vastaa
jone4711
jone4711

6

No ne taitaa joutua vetään ne markkinoilta. Kova näyttäis olevan hintalappu. Paskaa haukkasi Steve Job. Meneeköhän taas maksa vaihtoon..

Vastaa
Jsusi
Jsusi

7

@jone4711, kyllä toi 4.0 päivitys vetäs ainakin mun 3GS:n toimintaa hitaammaks. Esim aiemmin täysin sulavasti pyörinyt home screenien vaihtaminen saattaa väliin nykiä selvästi. Samoin kamera käynnistyy paljon hitaammin. Tai että en oo millään keinoin saanu nettiyhteyden jakamista futaamaan ton päivityksen jälkeen.

Vastaa
Bobakki (vahvistamaton)

8

@jone4711

3G mallin omistajana olen typertynyt 4.0 päivityksestä. Masiinasta tuli todellinen kökkötraktori.

En ole omaan 3G:hen edes asentanut 4.0, kun päivityksessä ei ollut mitään sellaista mikä olisi ollut parempi kuin 3.13 + JB ja luin noista kökkötraktori ongelmista.

Minulle myyty mielikuva, että kaikki toimii täydellisesti kärsii pientä inflaatiota. Toimii kuin noksu ja maksaa monikertaisesti, mikä se on?

Vastaa
bfr
bfr

9

Ihan hyvä vain palautella iLampaita välillä takaisin maan päälle.
Omenan "ylivertaisuudesta" on aina iso osa perustunut hypetykseen ja uskontoon(macci ei kaadu!).

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

10

kyllä siinä päivityksessä on muutakin tehty kuin vain muutettu palkkeja. Itsellä kuuluuvuus ja 3g verkon toiminta parantui päivityksen myötä eikä tämä ole pelkkä illuusio. Eihän sitä aina kerrota mitä nuo päivitykset oikeasti tekevät. Kaikki nyt vaan tarttuvat siihen pajunvarteen mitä niille syötetään.

Ps. Tukuisia kuuluuvuustestejä tehnyt ennen ja jälkeen päivityksen.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

13

päivitetty on 3Gs! nämä nopeasti tehdyt perattäiset päivitykset joista ei saa selvää havaintoa että mitä niistä hyötyy tuo muistiin vanhat ajat nokialaisena :P Whoohoo, mutta 3Gs toimii sittenkin hienosti!

Vastaa
kikuu
kikuu

14

Ja Apple paikkasi asian kiinteille kuuluvuuspalkeilla, jotka näyttävät täyttä jopa ilman simkorttia.

Varmaan jo tehtaalla piirtävät tussilla siihen muutaman viivan, että väki luulee, että ei ole tässä ihanassa iPhonessa mitään vikaa. Operaattorin vika kun puhelut katkeilevat joka 5 min.

Vastaa
Jsusi
Jsusi

15

@14 itteasiassa aivan päinvastoin; aiemmin täysiä palkkeja esitelly 3GS näyttää ny samalla paikalla ja samalla tapaa pidettynä 1-2 kaks palkkia...

Vastaa
_mikkis_ (vahvistamaton)

16

@15

Jep palkit tuntuvat nyt huomattavasti realistisimmilta. Normaalisti on aina ollu 5 tolppaa ja sitten saattanut tippua yhteen puhelinta kädessä pitäessä, nyt näyttää koko ajan 2-3 ei ole viittä näkynyt enää kertaakaan ja tiedän kyllä, että en missään hyvällä kuuluvuusalueella edes ole.

Moni appleheitteri on kyllä tuossakin mennyt ihan metsään, kun luulevat, että palkkeja näytetään nyt enemmän, vaikka niitä näytetäänkin vähemmän

Vastaa
miksuh2
miksuh2

17

Hehheh :D

http://www.digitoday.fi/mobiili/2010/07/...set=80#comments

Eipä kyllä yllätä lainkaan, raudassa olevaa suunnittelumokaa ei korjata jollain softapäivityksellä. Itseasiassa Apple sai tuolla käyttispäivityksellä tilanteen näyttämään vain surkuhupaislta:

> Cnet-lehden testin mukaan päivitys tosiaan vaikutti puhelimen verkon
> voimakkuutta kuvaavien palkkien toimintaan. Aiemmin puhelimen
> verkkopalkit katosivat aiemmin kokonaan ennen puhelun katkeamista,
> mutta päivityksen jälkeen puhelu katkeaa jo kahden palkin näkyessä.

Vastaa
Vanadium
Vanadium

19

Odottelin kovasti, että tämä päivitys toisi mukanaan jotain ratkaisua jatkuvasti katkeileviin puheluihin, ominaisuuteen, joka esiteltiin iOS4:ssa, mutta ilmeisesti siihen ei tule korjauksia. Olen tähän mennessä soittanut kolme tai neljä pitempää puhelua, jotka eivät ole päättyneet käyttöjärjestelmän kaatumiseen ja puhelimen uudelleen käynnistykseen. Vanhemmalla käyttiksellä em. ongelmaa ei ilmennyt.

Vastaa
Vanadium
Vanadium

20

Minulla on iPhone 3GS työpuhelimena ja olen useasti kiitellyt sitä, etten ostanut sitä omillani. Omana puhelimena minulla on Nokian mainio 6110 Navigator, joka toimii kuin unelma, vaikka on jo vanha. GPS on laitteessa aivan lyömätön ja erittäin nopea. Kaikki muukin vain yksinkertaisesti toimii. Samaa sopisi toivoa muiltakin luureilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja