Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype ei sittenkään rahasta 3G-tuesta

1
Kaarlo Räihä

Skype ei sittenkään rahasta 3G-tuesta
Toukokuun lopulla Skype julkaisi uuden iPhone-version ohjelmastaan, ja samalla yritys ilmoitti 3G-verkon yli tapahtuvien puheluiden muuttuvan tulevaisuudessa kuukausimaksullisiksi. Kuluttajat eivät olleet asiasta järin mielissään, ja nyt yritys onkin onneksi perunut maksullisuuteen liittyneet suunnitelmat.

Yritys kertoi asiasta eilen, kun sen blogikirjoituksessa kerrottiin Skypen uudesta iPhone-versiosta, joka tukee iOS 4:n moniajoa, joten Skype osaa vastaanottaa puheluita jatkossa taustalla iPhone 3GS- ja iPhone 4 -puhelimien kanssa.
Skype ei koskaan kertonut kovin tarkkoja suunnitelmia 3G-tuen maksullisuudesta, joten Skypen suunnitelmat asian osalta jäävät mysteereiksi. Blogitekstin perusteella yrityksellä ei ole enää mitään suunnitelmia 3G-tuen maksullisuuden osalta, joten iPhonen lisäksi esim. Symbian-puhelimen omistajat voivat huokaista helpotuksesta.

Moniajotuen ohella uusi iPhonen Skype-versio uudistaa hieman ohjelman käyttöliittymän ulkoasua, jonka myötä ohjelma näyttää hieman paremmalta iPhone 4 -puhelimien kanssa.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja