Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonera vahvisti iPhone 4:n kytkyhinnat

54
Kaarlo Räihä

Sonera vahvisti iPhone 4:n kytkyhinnat
Omaa iPhone 4 -puhelinta huomenna kärkkyvät kuluttajat saivat tänään Soneralta odotettuja uutisia, kun operaattori paljasti iPhone 4 -kytkypakettien hinnat.

16 gigatavun flash-muistilla varustetun mallin saa itselleen edullisimmillaan 24 euron kuukausimaksulla, kun tekee kahden vuoden sopimuksen. Lisäksi kuluttajan pitää maksaa Minun Sonera -liittymän 1,99 euron kuukausimaksua sopimuskauden ajan. Vuoden sopimuksella kuukausimaksu on 50 euroa ja päälle sama Minun Sonera -liittymä. 32 gigatavun mallissa kuukausimaksut ovat 29 tai 60 euroa sopimuskauden pituuden mukaan.
Kertamaksulla 16 gigatavun irtoaa 576 eurolla ja 32 gigatavun malli 696 eurolla (molempiin tulevat vielä päälle kahden vuoden Minun Sonera -liittymän kulut), joten puhelimesta pitää kaikissa tapauksissa pulittaa yli 600 euroa.

Puhe-, tekstiviesti ja datapaketteja etsiville tarjolla ovat Small-, Medium- ja Large-paketit. Small-liittymäpaketissa iPhone 4 maksaa edullisimmillaan 252 euroa, johon päälle tulevat 31,95 euron kuukausimaksut kahden vuoden ajan. Small pitää sisällään 100 minuuttia puhetta, 100 tekstiviestiä ja 100 megatavun edestä internet-liikennöintiä kuukautta kohden.

Large-liittymäpaketissa iPhone 4 maksaa edullisimmillaan 94 euroa, johon päälle tulevat 90,73 euron kuukausimaksut kahden vuoden ajan. Large sisältää 1000 minuuttia puhetta, 1000 tekstiviestiä ja 1000 megatavun edestä internet-liikennöintiä kuukautta kohden.

Kommentit (54)

paksusetä (vahvistamaton)

7

Ei tuo kovin kallis ole laatuun nähden. Minäkin maksoin BMW:stäni yli kolme kertaa vw golfin verran, ja sain varmasti kolme kertaa enemmän autoa. Halvalla ei saa hyvää ja köyhälle kaikki on kallista.

Vastaa
kurtsa (vahvistamaton)

8

On kyllä helevetin kallista. Meinasin pistää uuden luurin, mutta sen sijasta tuleeki täysboikottia.
Tai ehkä tää meneeki näin: vuodetaan etukäteen tietoo ja annetaan ihmisten ajatella "olisin ostanu, mutku on nuin kallis". Sit yleisön murmutuksen jälkeen lasketaan hintaa sille tasolle mihin alunperinkin ajateltu. Katteet kohillaan ja kauppa käy, hä?

Vastaa
The Dude (vahvistamaton)

10

@7

Joo-o. Toki laatu maksaa, mutta siitä laadusta ei voi Applen ja bemarin yhteydessä puhua..

Vastaa
The Dude (vahvistamaton)

12

No mikä tuossa nyt niin kallista muka on? Minun Soneralla luuri 24 euroa/kk ja liittymä 1,90 euroa/kk päälle. 25,90 euroa/kk! Onpa joo kallis.. Huoh.

Vastaa
arippa82 (vahvistamaton)

13

joo voit hakee briteistä kyllä ton..mut joudut siihen laittaa soneran liittymän...kaveri oli tuonut jenkeistä kyseisen luurin ja muut ei toimi ku soneran liittymät!!!!!!

Vastaa
utti84 (vahvistamaton)

14

halpa ku saippua! aina jotkin persaukiset läskit vinkuvat täällä. Ostakaa nokia, jos ei oo varaa kunnon luuriin!

Vastaa
peuge
peuge

15

@12

Ihan mielenkiinnosta pitää kysyä, että mitä siihen 1,90€/kk liittymään kuuluu? Ainakin datan hinta on 1,49€/Mt ja jos ei dataa käytä, niin miksi ihmeessä edes ostaa tuon hintaista luuria. Puheluihin ja musiikin kuunteluun kun riittää joku nokian romukin.
Asia erikseen jos tämä luuri on jokin status-symboli mikä jollakin ihmeellisellä tavalla nostaa ihmistä sosiaalisella arvoasteikolla. :D

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

16

Huh. Noinkin halpa. Ihmettelin kun niitä 1000-1100e:llä netissä liikkuu että maksaako muka oikeasti niin paljon mutta aika kohtuu hintahan tuolla on. Viellä kun porukka ei rynnisi heti tuota ostamaan niin hinnat kyllä laskisi :)

Vastaa
paksusetä (vahvistamaton)

18

1,99 on kyllä maksimi mitä soneralle maksan. Paskafirma ja kallis.

Vastaa
lasolii
lasolii

19

Siis tuo "minun sonerahan on ihan räätälöitävissä" ja on täsmälleen saman hintanen kun esim. elisan oiva..Itelle ainakin sopiva liittymä on 350min+150sms+rajaton netti= 34,47€ + laitteen hinta 24€

Vastaa
peuge
peuge

21

Ilman sarvia ja hampaita sanon, että on tuo sonera kallis liittymä. Oma saunalahti maksaa 17,90€/kk. 3000min ilmaiseksi (saunalahti,elisa), muut 0,069€/min tai sms. Hintaan kuuluu myös mokkula ja mobiililaajakaista. Kaista taisi olla joku scheisse 384kt/s, mutta ei se puhelinkaan häävi ole (e71). Tämä oli tietenkin tarjous, eli toisen vuoden joudun maksamaan vissiin 5€/kk enemmän.
Näillä hinnoilla ihmettelen, että miten koko operaattori on edes pystyssä... halpaa

Vastaa
Ziggmund (vahvistamaton)

22

Haha! Antakaa toki mulle samantie rahaa jos noi pässei ootte.

Vastaa
SakkeMO
SakkeMO

23

Kallista on sonera,Saunalahdelta E1820 Nettitikku rajoittamaton nopeus + kännykkään netti myöskin rajoittamaton 13.90e ja Nokia N900 kytkynä 20e/kk, eli:

~34e/kk + puhelut = Netti kotona koneessa ("Rajoittamaton" käytännössä 4-8 megaa) Netti kännykässä myöskin rajoittamaton sekä luuri 24kk

Vastaa
The Dude (vahvistamaton)

25

@24
Olen pahoillani, mutta suomalaisen suosiminen ei ole enää yksistään mahdollista. Suosit siinä väkisinkin samalla erityisesti intialaista, kiinalaista, ja unkarilaista. Ja vielä joitain muita.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

27

Voisinpa vaikka harkita tuon ostamista.. Jos puhelin ei olisi täysi vitsi :D

Huvittavasti ihmiset kyllä puollustelee tämän hintaa. Mukavaa luettavaa, saa ihan kunnon nauruja. Must Bookmark !

Vastaa
Haloo?!! (vahvistamaton)

29

@26
Mihin tietosi oikein perustuu, kun kerran ainakin Saunalahdelta, Elisalta ja DNA:ltakin saa jo mikro-simejä?!!...

Vastaa
Scorpiozx
Scorpiozx

30

No on kyllä soneralta taas kiskontaa. Oma liittymä maksaa kuussa 30e ja mukana N900. Riittävän iso näyttö, 32gb muistia, avoin käyttis, touchi jne jne. Mikä iPhonessa maksaa noin helkkaristi? No jos itse ostaisin niin tilaisin varmaan briteistä ja pyytäisin saunalahelta micro simin.

Vastaa
lasolii
lasolii

31

Tulee se puhelin varmasti Telefinlandillekin myyntiin ( lähempänä joulua) jossa samat hinnat oikeestaan kun s-lahdella ja dnalla.

Vastaa
Teemui
Teemui

32

Kommentoin tuohon mikro-sim keskusteluun: Mitä väliä sillä on, saako joltain operaattorilta mikroa vai ei, koska sen voi leikellä ihan tavallisesta simmistä?

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

33

Muutaman ihmisen(lue miehen/pojan) jono oli VARimportin edessä pari minuuttia ennen aukeamista. Itse ajelen siitä ohi töihin. Eiköhän tuo hinta ole karsinut jopa innokkaimpia ostajaehdokkaita, joten huvikseen siellä jonottivat.

VARimport siis varmaan Tampereen parhaalla paikalla oleva Apple reselleri.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

34

@33 Kai muistit, että jonottavat sai iphonensa seiskan aikaan? 6:49 oli kuulemma jono täysi VARimportilla

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

35

@34

Näköjään. Kyseessä oli siis jälkiryhmän jono:

Perjantaina 30.7.2010 klo 7.00 myymme suoraan myymälästä sekä Turussa että Tampereella pienen erän iPhone 4 -puhelimia kuluttaja-asiakkaille heti mukaan periaatteella. Myynnissä oleva ennakkoerä on Apple iPhone 4 32Gt Black -mallia

Ennakoerän jälkeen iPhone 4 myynti aloitetaan perjantaina 30.7. klo 9.00 toimipisteissämme. Myyntipisteissämme puhelimista tehdään asiakkaille ennakkotilaus halutulla Minun Sonera -sopimuksella. Kaikki iPhone 4 -tilaukset menevät samaan Soneran tilausjonoon, josta Sonera toimittaa ennakkotilatun puhelimen tilausjärjestyksessä Micro-SIM -kortin kanssa postitse. Asiakastoimitusten etenemisestä tiedotetaan Soneran sivuilla.

http://www.varimport.fi/ajankohtaista/ti...69-95e652dde4eb

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

38

@36

Et sä sitä 600e:llä saisi, olisi myyjä kuka tahansa. Applen on saatava se 600e/puhelin ja siihen operaattorin kulut+voitto.

Vastaa
Rosecenze
Rosecenze

39

Joo mutta tuossa Soneran kytykssä kertamaksulla 16gb puhelin maksaa 576e + siihen Soneran laskut. Eli jos saisi tuohon hintaan ilman kytkyä olisi jees.

Ja jenkeissähän näitä saa sopimuksen kanssa pariin sataan dollariin..

Vastaa
tannki (vahvistamaton)

40

@39

Suomalaiset on tyhmempiä kuin Amerikkalaiset yleensä ja eurooppalaiset. Ei kukaan normaali maksa puhelimesta noin paljoa. iPhone on koru enemmänkuin käyttö esine.
Homot.

Vastaa
Scorpiozx
Scorpiozx

41

@40

No eikö suomalaisilla kuitenkin ole tällä hetkellä enemmän käyttörahaa kuin amerikkalaisilla? Miksi ostaa uusi auto kun voi ajaa jollain iänikuisella romulla? Miksi ostaa uusi puhelin kun vanhallakin pärjää? Koska joskus se uusi auto/puhelin voi helpoitttaa elämää tai tehdä siitä vain mukavampaa. Eli käyttömukavuus on nyt se asia mitä haen. Kyllä minä ainakin helteellä haluaisin pitää autoa jossa on ilmastointi.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

43

w00t, ihan epätodellisia nuo hinnat.. 1000 min, 1000sms ja 1000mb data maksaa 90€ kuussa?! Saunalahti / dna tarjoo 3000min/sms/mms/videopuheluu ja maksaa ~40€ kuussa, siihen nettiä yms..

Todella kallista. Ei tule olemaan tämmöstä miulla.

Vastaa
jkstone
jkstone

44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti turska:

Mikä pettymys koko iPhone 4, ei vieläkään sisällä partakonetta eikä hammasharjaa.

Täysin samaa mieltä :D

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

46

@45 tuskin tulee mitään korjattua versiota, pitää myös muistaa, että tuossa videolla on vielä se vanha päivitys joka näyttää liikaa tolppia. Sitä video ei myöskään kerro, että ollaanko just ja just 3g verkossa vai ei

Nyt muuten kun alkanut noita iphoneja enemmän löytymään Suomalaisilta niin eipä ole tullut valituksia antennista. Eikä myöskään ole tullut lisää kommentteja katkenneista puheluista, vaikka nyt niitä jo luulisi olevan. Normaalit kommentit on olleet, että palkit tippuu pari pykälää

Kävin kaupassa kokeilemssa nelosta ja näyttö oli kyllä loistava, kuten sanottu se ei edes tuntunut näytöltä, kuva oli todella terävä. Luuri ei ollut käteen läheskään niin hyväntuntuinen kuin edellinen pyöristetty malli, jotenkin terävän ja kulmikkaan oloinen. Makuasia varmasti, toiset taas sanoo, että nelonen on tosi hyvä käteen.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

48

@47 Niin mikäs siinä on maksaessa, kun vanhan mallin jälleenmyynti arvo on todella kova :) Saa melkein samat rahat vuoden vanhasta kännystä ku mitä on aikanaan maksanu. Eipä siinä sit niin kauheesti enää maksettavaa jää ;)

Kannattava sijoitus toi iphone!

Vastaa
SemneJuttu (vahvistamaton)

52

http://discussions.apple.com/forum.jspa?forumID=1378&start=0

Eivät näytä nuo iPhonetkaan toimivan ihan kehutun mukaisesti. Auringonvalo näyttää olevan aika myrkkyä iPhone 4:lle. Veikkaan, että kunhan saavat viralliset car dockit myyntiin niin tulee uusi itkumyrsky antennigaten rinnalle. Ainakin foorumin perusteella saa käsityksen, että puhelimia vaihdetaan todella reilusti ja Apple Storessa myös ovat tähän jo tottuneet, eikä pahemmin kysellä vaan annetaan uutta tilalle, jos se toimisi.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

53

Miten Applella meni tää nelosen julkaisu näin pyllylleen?
Eihän edellisten iPuhelinten kanssa tainnu olla samaa?
itelle ei sinällään merkitystä koska en oo ostamassa, kunhan ajattelin ääneen..

..toisaalta, vrt. esim. N97:n julkaisu, ei sekään onnistunut parhaalla mahollisella tavalla ja vikoja oli.

Vastaa
jkstone
jkstone

54

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SanteriO:

Miten Applella meni tää nelosen julkaisu näin pyllylleen?
Eihän edellisten iPuhelinten kanssa tainnu olla samaa?
itelle ei sinällään merkitystä koska en oo ostamassa, kunhan ajattelin ääneen..

..toisaalta, vrt. esim. N97:n julkaisu, ei sekään onnistunut parhaalla mahollisella tavalla ja vikoja oli.

Kun kaikki pitää saada niin nopeasti ulos, niin näin siinä käy, kaikki on vielä puoliksi keskeneräistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja