Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 4:n jailbreak nyt ladattavissa

35
Kaarlo Räihä

iPhone 4:n jailbreak nyt ladattavissa
Suomessa viime viikon perjantaina myyntiin tulleiden iPhone 4 -puhelinten omistajat ovat saaneet laitteelleen lisää käyttömahdollisuuksia, kun iPhone Dev Team julkaisi uuden jailbreakin iOS 4- ja iOS 4.01 -ohjelmistoa hyödyntäville laitteille.

Jailbreakin tekeminen on kuluttajalle kohtuullisen helppoa, sillä laitteen selaimelle tarvitsee ainoastaan surffata osoitteeseen jailbreakme.com, jossa epävirallinen ohjelmisto asentuu laitteeseen Safari-selaimessa olevan tietoturva-aukon avulla.
Jailbreakin myötä kuluttajat voivat asentaa iLaitteisiinsa Cydia-sovelluksen, jonka avulla teknoleluun saa asennettua myös niitä ohjelmia, joita Apple ei ole hyväksynyt App Storeen syystä tai toisesta. Lisäksi jailbreak mahdollistaa puhelimissa olevien operaattorilukitusten kiertämisen, jolloin puhelinta voi käyttää haluamansa SIM-kortin kanssa.

Engadget-sivuston tekemien testien perusteella jailbreikkaus ei välttämättä onnistu ensimmäisellä kerralla, jolloin puhelin pitää palauttaa tehdasasetuksille, jonka jälkeen asennusta voi yrittää uudelleen. Laitteen jailbreikkaus tekee laitteen takuusta entisen ja se voi vahingoittaa laitetta, joten operaation suorittamista kannattaa miettiä aina tovin verran, jonka lisäksi laitteisiin tallennetuista tiedoista kannattaa aina ottaa varmuuskopiot ennen jailbreakin tekemistä.

iPhone 4:n lisäksi sama temppu toimii iPhone 3G- ja iPhone 3GS -puhelinten ja uusien iPod touchien kanssa, kunhan niissä on vain käytössä vaadittu iOS 4. iPadien kohdalla temppu ei valitettavasti toimi, koska niille ei ole saatavilla vielä iOS 4:ää.

Alla video operaatiosta

Kommentit (35)

arippa82
arippa82

3

Laitteen jailbreikkaus tekee laitteen takuusta entisen ja se voi vahingoittaa laitetta, joten operaation suorittamista kannattaa miettiä aina tovin verran, jonka lisäksi laitteisiin tallennetuista tiedoista kannattaa aina ottaa varmuuskopiot ennen jailbreakin tekemistä.

Vastaa
peltsip
peltsip

4

eikös jailbreikkauksesta tullut juuri laillista US of muthafucking A:ssa? ....eli hereillä jätkät ees vähäsen....

Vastaa
Abexi
Abexi

6

Itsellä ei ainakaan toimi iPod Touchissa, olen tässä nyt tunnin sisällä kokeillut noin valehtelematta 15 kertaa ja aina kun tuon sliden olen tehnyt, niin se jää tuo über cool apple tausta tuohon, eikä lataus lähde ollenkaan. Suljin ja käynnistin luurin jo uudestaan, mutta palautusta en ole vielä tehnyt.

Vastaa
_mikkis_
_mikkis_

7

Melkosen muute törkeetä kielenkäyttöä artikkelissa, "Kaarlo"

enpä ole huomannut muissa uutisissa käytettävän sanaa "teknolelu", nokiat kun ne vasta leluja onkin

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

8

4@
>eikös jailbreikkauksesta tullut juuri laillista US of muthafucking
>A:ssa? ....eli hereillä jätkät ees vähäsen....

Kukahan nukkuu ? aiheesta on ollut juttu tälläkin palstalla noin viikko sitten, tänään ainakin vielä näkyi etusivulla. käy lukasemassa.

Vastaa
jeess (vahvistamaton)

9

Turvallisia puhelimia noi iPhonet. Pelkästään menemällä satunnaiselle veppisivulle sivun ylläpitäjä saa vapaasti asentaa puhelimeen mitä huvittaa.

Vastaa
applejeejee (vahvistamaton)

12

Eihän tuosta nyt takuu voi mennä millään, jos saat puhelimeesi "viruksen", kun menet satunnaiselle webbisivulle. Eri asia olisi, jos käyttäjä asentaisi ohjelmiston itse.

Kuulostaa tosiaan luotettavalta laitteelta, jos siinä on tuollaisia tietoturva-aukkoja.

Vastaa
Abexi
Abexi

13

No niin ehkä 50 kokeilukerran jälkeen sain tuon jailbreakme.comin toimimaan=lataamaan ja tekemään sen jailbreakin. Eli kannattaa tosiaan kokeilla uudestaan jos ei heti ala toimimaan, näyttää tuo kärsivällisyys olevan aika poikaa.

Cydia näyttää asentuneen oikein iloisesti kotiruudulle, dev-team FTW!!!

Vastaa
datalapsi
datalapsi

14

Mitenkäs tämä käytännössä on, eli onko tämä jailbreak "untethered" vai "tethered" ja mitä käytännön eroa näillä ominaisuuksilla on?

Vastaa
bono ruotsista, moi! (vahvistamaton)

15

@14

Tämä on tethered, tarkoittaa sitä, että tämä on tetheröity, untethered on tetheröimätön.

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

16

@14 Tämä jailbreak on untethered ja se tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse yhdistää puhelin tietokoneeseen, jotta boottaaminen on mahdollista.

Vastaa
iltalehti on gay? (vahvistamaton)

21

@20 ojennan sinulle päivän tyhmin kommentti palkinnon!

Vastaa
miksuh3 (vahvistamaton)

22

@21 kuinkakohan moni hetero seuraa jtn lindsay lohee, lolz

Vastaa
miksuh3 (vahvistamaton)

23

@21 kuinkakohan moni hetero seuraa jtn lindsay lohee, lolz

Vastaa
Stonik
Stonik

24

@19

Gay-mies, koska kirjoitan iPhone-uutiseen kommentteja, vai? ;)

Älä ole niin tosikko, sitä paitsi Lindsay Lohan on muodollisesti ihan pätevä typy, IMHO.

Vastaa
The Dude (vahvistamaton)

25

@24
Jos alkoholi- ja huumepöpperöissä kulkevät typyset kiinnostavat, niin mikäs siinä.

Vastaa
AiiA (vahvistamaton)

26

IOS 4.0.1 tukea ei ole mutta ensimmäisellä asennuskerralla ongelmitta. Vielä odottamaan Sim-lukon poistoa :)

Vastaa
efwef (vahvistamaton)

28

minä olen ostanut puhelimen Soneralta ja tehnyt sopimuksen heidän kanssaan jossa puhelimelle luvataan TAKUU ? Sopimuksessa ei ole pykälää että puhelinta ei korvattaisi Jailbreikkauksen vuoksi? Eli Sopimuksemme mukaan Soneran on korvattava vioittunut puhelin.

Vastaa
hmmmm..... (vahvistamaton)

29

soneran iphone4 kytkykauppasopimuksessa lukee seuraavasti:" Asiakkaalla ei ole oikeutta purkaa sim-lukitusta laitteesta ilman soneran luovuttamaa purkuun tarvittavaa koodia. Mikäli asiakas vastoin edellä mainittua purkaa sim-lukituksen tai yrittää purkaa sen, asiakas vastaa kaikista aiheutuvista vahingoista ja soneralla on oikeus estää laitteen käyttö." Todennäköisesti tämä viittaa juuri jailbreakiin. Tässä on varmaan se sinun puuttuva pykälä.

Vastaa
viljus
viljus

30

Minulla on iPhone 4 ja päivitys 4.2.1 pystynkö jailbreikata tuolla www.jailbreakme.com sivulla? Jos menen iPhonen kanssa kyseiselle sivulle?

Vastaa
ilja94
ilja94

32

ei onnistu. itel sama 4.2.1 kirjottaa ettei pysty. ja kyl sille sivulle voi mennä ei se tee puhelimelles mitää josset lataa vaa sitä sovellusta.

Vastaa
ilja94
ilja94

33

ei onnistu. itel sama 4.2.1 kirjottaa ettei pysty. ja kyl sille sivulle voi mennä ei se tee puhelimelles mitää josset lataa vaa sitä sovellusta.

Vastaa
manteliroger (vahvistamaton)

35

Miten tuo ladata kun iphone4s ei toimi kortti..eli ei saa nettii päälle..saisikohan sen wifillä ladattua?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja