Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Peel 520 tuo iPod touchiin puhelinominaisuudet

17
Kaarlo Räihä

Apple Peel 520 tuo iPod touchiin puhelinominaisuudet
Aasian maissa erilaisiin teknoleluihin on kehitetty mitä eriskummallisempia lisälaitteita, ja näiden tuotteiden joukkoon asettuu myös Apple Peel 520, joka tuo puhelinominaisuudet iPod touch -mediasoittimiin.

Apple Peel 520 on toteutettu suojakotelona, jonka sisään iPod touch laitetaan. Suojakotelossa on mukana akku, paikka SIM-kortille, pieni kaiutin ja tarvittavat mikropiirit puhelintoimintoja varten. Kotelossa oleva 800mAh-akku huolehtii puhelinominaisuuksien pyörittämisestä, ja sen luvataan tarjoavan kolmen tunnin edestä puheaikaa ja 120 tunnin edestä valmiusaikaa.
Koska kyseessä ei ole Applen virallisesti hyväksymä tuote, vaatii tuotteen käyttäminen jailbreikatun iPod touchin. Tekstiviestien ja puheluiden käyttöä varten tarvittavat ohjelmat (Yosion ja YsSMS) pitää asentaa laitteeseen itse, ja ensitestien perusteella kyseiset ohjelmat eivät ole aivan parhaasta päästä, sillä esim. soittoäänen vaihtaminen ei ole mahdollista ja myös vastatun puhelun sulkeminen ei onnistu, jonka lisäksi tekstiviestien näyttämiseen käytetyn fontin koko on pienehkö.

3G-tukea Apple Peel 520 ei tuo, joten iPod touchin WLAN-yhteys on edelleen ainoa keino yhdistää laite internetiin. Testiversio ei myöskään tue Bluetoothin kautta kommunikointia, mutta lopullisessa myyntiversiossa tämän pitäisi onnistua.

Lopullinen versio laitteesta on tulossa markkinoille lähiaikoina, ja sen hinnaksi on luvattu 388 yuania eli noin 44 euroa. Lisälaite on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien iPod touchien kanssa.

Kommentit (17)

LAKUPÖTKÖ (vahvistamaton)

1

Saako näitä suomesta, ja mistä? Ei taida applestoresta saada, kun ei ole virallinen tuote(?)

Vastaa
Zarok
Zarok

4

Toistaiseksi ei saa mistään, mutta yhdeltä kiinan kieliseltä sivulta kiinalaiset saa ennakkovarata. Varmaan tulee parin kuukauden sisällä myyntiin.

Vastaa
LAKUPÖTKÖ (vahvistamaton)

9

Kuten 5. ja 8. jo totesivatkin: Shaisselaatua, tuubista löyty joku esittelypätkä.

Vastaa
Bobakki (vahvistamaton)

10

_mikkis_ @ 6.8.2010 16:47

Onneksi apPlen tuotteissa ei ole ainuttakaan china komponenttia, eikä niitä myöskään koota siellä päinkään...

LAKUPÖTKÖ (vahvistamaton) @ 6.8.2010 18:07

Hinta puristetaan < 45,45€ tulli syistä niin laatu on silloin mitä on. apPlen pelkkä kortsu maksaa 30€, mutta se on vain hyvä asia..

Vastaa
Zarok
Zarok

11

Äänen laatu on videoitten peruusteella kauheaa, mutta jos käyttää vaikka mikillistä kuuloketta joilloin ei pitäisi olla mitään ongelmaa?

Lähes kaikki valmistetaan Kiinassa tai muissa köyhissä maissa. iPhone 4:n lasi halkeaa tai menee miljoonaan palaksi jos tipahtaa kovalle pinnalle. Kyseisessä laitteessa on tosi kestävä lasi Steve-sedän mukaan.

Vastaa
duoda.... (vahvistamaton)

12

Miksi afterdawnin / puhelinvertailun nykyinen porukka kirjoittaa lähinnä "wlämä on iLaiffii" tyylisiä juttuja? Eli Apple sitä, Apple tätä..

Tokihan Applestakin saa kirjoittaa, mutta jos nyt aikuisten oikeasti on seurannut mobiilialan uutisointia muualta, niin muistakin valmistajista on paljon paljon enemmän uutisia kuin tänne on päätynyt. Eli mistä moinen "iLaiffi" korotus nykyään tällä sivulla? Ehkä tämä nimi tulisi muuttaa omenavertailu.comiksi?

Vastaa
duoda.... (vahvistamaton)

13

Miksi afterdawnin / puhelinvertailun nykyinen porukka kirjoittaa lähinnä "wlämä on iLaiffii" tyylisiä juttuja? Eli Apple sitä, Apple tätä..

Tokihan Applestakin saa kirjoittaa, mutta jos nyt aikuisten oikeasti on seurannut mobiilialan uutisointia muualta, niin muistakin valmistajista on paljon paljon enemmän uutisia kuin tänne on päätynyt. Eli mistä moinen "iLaiffi" korotus nykyään tällä sivulla? Ehkä tämä nimi tulisi muuttaa omenavertailu.comiksi?

Vastaa
duoda.... (vahvistamaton)

14

Miksi afterdawnin / puhelinvertailun nykyinen porukka kirjoittaa lähinnä "wlämä on iLaiffii" tyylisiä juttuja? Eli Apple sitä, Apple tätä..

Tokihan Applestakin saa kirjoittaa, mutta jos nyt aikuisten oikeasti on seurannut mobiilialan uutisointia muualta, niin muistakin valmistajista on paljon paljon enemmän uutisia kuin tänne on päätynyt. Eli mistä moinen "iLaiffi" korotus nykyään tällä sivulla? Ehkä tämä nimi tulisi muuttaa omenavertailu.comiksi?

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

15

WTF. Tarkoitin tuolla 5 kommentilla lähinnä sitä että kuten kaikki aivolliset ja asioista tietävät, tietävät niin kiinassa tehdään myös laatua sekä todella paskaa tavaraa. Ihmisiä ne sielläkin on ja samat koneet kuin suomessa joten ei se sitä maata katso, mutta usein kun tilaat kiinasta tavaraa tulee sieltä heikko laatuista paskaa joka on jossain nimettömässä tehtaassa lapsityövoimalla valmistettu. Heikko laatu näkyy myös usein ebayn tavaroissa varsinkin jos joiltain "nimettömiltä" tilaa.

Elämässä on Muutakin kuin Apple. Hankkikaa nyt helvetti se elämä.

@9 oli ainoa joka tajusi mitä tarkoitin. Jos jo esittely tekstissä sanotaan noita ongelmia mitä pelkässä SOFTASSA on niin voi vaan odottaa mitä ongelmia raudassa on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja