Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videot esittelevät HTC:n Schubert- ja Desire HD -puhelimia

17
Kaarlo Räihä

Videot esittelevät HTC:n Schubert- ja Desire HD -puhelimia
HTC:n tulevista matkapuhelimista on saatu viime päivien aikana runsaasti esimakua, kun nettiin on vuotanut videoita sekä Schubert- että Desire HD -puhelimista.

Schubert on tiettävästi HTC:n ensimmäinen Windows Phone 7 -puhelin ja 247windowsphone.com-sivuston julkaiseman videon perusteella puhelimen muotoilu on tuttua HTC:tä, ja materiaalien osalta puhelimessa on käytetty runsaasti alumiinia HTC:n Legend-puhelimen tavoin, jonka myötä puhelimen rungon pitäisi olla jämäkkä.
Valitettavasti videolla ei kerrota Schubertin ominaisuuksista mitään, mutta ainakin kameran vieressä on nähtävissä salama, joka helpottanee hieman hämärässä kuvaamista. Puhelimen viimeistely ja siinä ajettava Windows Phone 7:n esiversio kertovat virallisen julkaisun olevan jo lähellä, joten lisätietoja puhelimesta saadaan varmasti lähiaikoina ja ennakkotietojen mukaan puhelin tulee Yhdysvalloissa myyntiin vielä loka- tai marraskuun aikana.Desire HD -puhelimesta esittelyvideon julkaisi puolestaan 247windowsphone.comin sisarsivustona tunnettu 247android.com-sivusto. Videolla puhelinta esitellään vain raudan osalta, mutta ennakkotietojen valossa puhelin toimitetaan Android 2.2:n kera.

Videolla havaittavissa ovat ainakin kahdella LED:illä varustettu salama kameralle, ja puhelimen alaosaan sijoitetut micro-USB- ja kuulokeliittimet. Aiemmin julki tulleiden tietojen mukaan kosketusnäytöllä on kokoa 4,3 tuumaa ja nykyiseen Desire-malliin verrattuna muita parannuksia ovat 8 megapikselin kamera (videokuvaus 720p) sekä kasvanut flash-muistin määrä.

Myös Desire HD:n on tarkoitus tulla myyntiin loka- tai marraskuun aikana.

Kommentit (17)

Feynman7
Feynman7

4

Mietin kanssa kun tota luin että 4.3" näytöllä varustettu puhelin alkanee olla jo aika iso. Joku päivä kun kävin tsekkaamassa Galaxy ässän Verkkokaupassa, niin sekin oli mielestäni jo turhan iso.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@1: No ei ainakaan _mikkis_-nimiset trollit. En kyllä ymmärrä yhtään, että miten se tekee ihmisestä hölmön, jos tykkää suuresta näytöstä. Taidat itse olla aika hölmö, ku oot niin ahdasmielinen.

Vastaa
olli89
olli89

6

Itse kyllä odotan innolla mitä Htc saa aikaan, ja toi Desire HD vaikuttaa hyvältä...nykyinen touch pro2 kun alkaa olla vaihdon tarpeessa, pro2 puhelimessa on 3.7 tuuman näyttö ja isompaa näyttöä kyllä kaivattaisiin.. joten suunta on oikea!

Vastaa
KOD0U
KOD0U

8

Toi Desire kyllä näyttäis hyvältä.. Mutta jotenkin tuo kameran kohouma osuu silmään! Ei näytä jotenkin kuuluvan tuohon. Ja sitten nuo tummat kohdat takakannessa, miksi? Otetta parantamaan..? Nekin voisi ottaa pois. Mut muuten näyttää hyvältä, ja positiivista on tietenkin Android. :)

Vastaa
LAKUPÖTKÖ (vahvistamaton)

9

@8
Lienee tuo kohouma sen takia, että saa kunnon kennon (tjsp.) siihen kameraan. Ei ne komponentit ihan mikrometrin paksuisia ole.

Vastaa
kikuu
kikuu

14

Oisko tossa Desire HD:ssa ihan optinen zoomi?? Tuon hintaluokan puhelimissa saisivat sitä kameraa kyllä parantaa muullakin tavalla kun lisäämällä pikseleitä. Eipä 12mp kamerapuhelin jollain Samsungin(esim) paska optiikalla saa lähellekkään niin hyviä kuvia kuin joku 5mp pokkari..

Tämä Windows Phone 7 -puhelin vaikuttaa ihan jännältä, mutta Desire HD(väkisinkin kalliimpi kuin Desire) menee jo vähän järjettömyyksiin.

Vastaa
mikkison74 (vahvistamaton)

15

@12
Ei, vaan Eurooppa-versio HTC EVO 4G:stä. HD2:n seuraaja tulee myöhemmin Windows Phonella varustettuna.

Vastaa
mikkison74 (vahvistamaton)

17

@16
Jos tuolla logiikalla ajattelisit, aina seuraavan generaation pitäisi olla lähes sama. Tottakai 4G-verkko puuttuu kun Eurooppa on taas kaikessa USA:ta jäljessä. Mutta Evo ja Desire HD = Android. HD2 ja sen seuraaja = Windows Mobile.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja