Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia E5 saapui verkkokauppaan

10
Matti Vähäkainu

Nokia E5 saapui verkkokauppaan
Nokia on lisännyt verkkokauppansa valikoimiin uuden E-sarjalaisen. Toistaiseksi Nokia E5:n voi tilata vain harvojen ja valittujen maiden verkkokaupoista. Laite löytyy tällä hetkellä ainakin Iso-Britannian ja Yhdysvaltain verkkokaupoista, mutta Suomessa tai edes Saksassa mallia ei voi tilata.

Suositun E72:n tapaan E5 on varustettu QWERTY-näppäimistöllä, 2,36 tuuman QVGA-näytöllä ja 5 megapikselin kameralla. Puhelimella on hintaa Briteissä 259 puntaa eli noin 315 euroa, Yhdysvalloissa E5:n saa huomattavasti huokeammalla hinnalla eli 259 dollarilla (n. 200 euroa). Nokian julkaisun yhteydessä kertoma 180 euron veroton hinta ei siis toteutunut ainakaan vielä Euroopassa, julkaisuaikataulussa sen sijaan oltiin (Q3 2010).
Niin ikään Everyone connect -tapahtumassa julkaistujen Nokia C3:n ja Nokia C6:n tapaan Nokia E5:ssä on keskitytty entistä enemmän viestintään ja sosiaalisiin verkkoihin. Kaikkiin kolmeen puhelimeen on esiasennettu muun muassa Facebook- ja Twitter-sovellukset.

Kommentit (10)

Duddis (vahvistamaton)

2

Vois sopii tekstaripuhelimeks niille äijjille, joita tapaan gay-chatis ;p

Vastaa
Duddis (vahvistamaton)

4

@3
Joo sori toi tuli vähän hassusti. Siis tekstaisin tällä niille, vois olla ihan kätevä sellaseen :P

Vastaa
Late2000 (vahvistamaton)

6

@Duddis

Hei, pistätkö numban niin voitais tekstailla? Mul N900, niin saan nopsasti skriivattua ;)

Vastaa
JJSombrero (vahvistamaton)

7

Älkää ottako muhun yhteyttä. Desirellä on aika hidasta rustailla.

Vastaa
Puppek
Puppek

8

Voisiko joku kertoa miten tuo luuri eroaa Nokian aikaisemmista samantyyppisistä qwertymalleista? Aika säälittävää mainostaa puhelinta esiasennetuilla facebook- ja twitter-sovelluksilla. Miksei ole tarkempaa näyttöä tai ei kerrota, että olisi tuplasti tehoa edeltäjään?

Vastaa
akse
akse

10

@8 koska lolbook on niin IN nykyään.. jos on systeemi millä voi päivittää että "olen paskalla" niin sehän on helvetin kätevä systeemi!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja