Uusittu sports-tracker.com avattiin

10
Kaarlo Räihä

Uusittu sports-tracker.com avattiin
Nokian puhelimiin saatavilla oleva Sports Tracker -sovellus on vuosien saatossa kerännyt aktiivisen käyttäjäkunnan, ja nyt ohjelmistoa kehittävä Sports Tracking Technologies on avannut uudistetun sports-tracker.com-sivuston, jonka kautta omien urheilusuorituksien tuloksia voi jakaa muille ihmisille.

Sports Tracker -sovellus on saataville useille Nokian S60-puhelimille (mm. 5530, 5800, N97, E75 ja N85) sekä N8:lle, joissa sovellus sitten kerää paikka- ja nopeustietoja puhelimen GPS:n avulla. Näiden tietojen avulla liikkujat voivat sitten seurata kuljettujen reittien lisäksi mm. askeltiheyttä, urheiltujen matkojen pituutta ja keskinopeuksia.

Uuden sivuston myötä Ovi Blog on avannut asian tiimoilta kilpailun, jossa palkintoina on mm. skeittilauta ja sykemittareita. Kilpailussa kisataan hassuilla ja mielenkiintoisilla reiteillä, jotka on piirretty liikkumalla Sports Tracker -sovelluksen kanssa. Kilpailuaika päättyy ensi viikon torstaina, joten reitin suunnittelu ja liikkuminen kannattaa aloittaa mahdollisimman nopeasti.Sosiaaliset liikkujat voivat jakaa urheilusuorituksien tapahtumia myös Facebook-kavereille, joille voi näyttää esim. kamerakännykällä otettuja kuvia reitin varrelta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (10)

yamaneko
yamaneko

1

Onkos kennelläkään toiminut vanhat tunnukset? Softa antaa olettaa, että vanhatkin tunnukset kelpaisi, koska kysyy asiaa harjoituksia lähettäessä tähän uuteen palveluun. Toteaa kuitenkin ettei kirjautuminen onnistu tms.

Vastaa
Sivva
Sivva

3

Jep, taitaa se viittaus "vanhoihin" tarkoittaa sivuilla ollutta ennakkorekisteröitymistä, jolla sai varata nimimerkin jo ajoissa.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Tosi hienot ja hyvät sivut on :) (ja ennenkaikkea on nyt ne sivut niin voi kattella vähän isommalta ruudulta miten sitä on tullu juoksenneltua)

Vastaa
dRD
dRD

5

Hienolta näyttää ja ainakin tuossa pikatestissä tuntui uusi versio softasta osaavan hakea myös wanhan softan puhelimeen talletetut harjoitukset aivan oikein. Ja wanhasta verkkopalvelusta uuteen siirtyminen futas hienosti, kaikki sinne siirretyt harjoitukset liikahtivat aivan oikein.

Hieman tuo "kokonaan Flash"-käyttöliittymä häiritsee, vaikka upea onkin. Ehkä HTML5-versiota jonain päivänä..

Vastaa
miksuh2
miksuh2

6

> Onkos kennelläkään toiminut vanhat tunnukset? Softa antaa olettaa, että
> vanhatkin tunnukset kelpaisi, koska kysyy asiaa harjoituksia lähettäessä
> tähän uuteen palveluun. Toteaa kuitenkin ettei kirjautuminen onnistu tms.

Siis vanhoilla tunnuksilla sai siirrettyä aiemmat reittitallennukset vanhasta palvelusta uuteen. Uutta sivustoa kuitenkin käytetään uusilla tunnuksilla. Reittitallennusten siirto onnistui ainakin ennakkorekisteröinnin aikana, ehkä vieläkin. Saattaa tosin olla ettei se onnistu, koska vanha sivustohan on nyt sujettu. En voi tarkistaa asiaa, koska olen jo omat reittitallennukseni siirtänyt vanhasta palvelusta uuteen.

Vastaa
Jsusi
Jsusi

9

> Mites tuo tuominen tapahtuu?

Siinä dashboardilla ylävalikon alla oikeassa reunassa on ainakin mulla sellanen "Import data from Nokia Sports Tracker >>" -linkki. Kysyy tunnarit vanhaan palveluun ja ilmottaa että tuominen on käynnissä. Tovin päästä reenit löytyy siitä dashboardilta.

Vastaa
yamaneko
yamaneko

10

Voi pyhä sokeus. Etsiskelin vaikka kuinka ennen kuin kysyin, ja nyt kun kerroit tuon, niin sehän suorastaan paistaa silmiin. Tällaista tää on, välillä on. Kiitos :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.