Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian 5800- ja 5530-puhelimet saivat firmware-päivitykset

14
Kaarlo Räihä

Nokian 5800- ja 5530-puhelimet saivat firmware-päivitykset
Nokia muisti tällä viikolla sekä 5800- että 5530-puhelinten omistajia firmware-päivityksillä.

5800:n osalta 51.0.006-päivitys mm. parantaa Exchange-tukea sekä nopeuttaa kineettistä selausta ja puhelimen toimintaa. Käyttäjiltä tulleiden palautteiden perusteella RDS-tuki ei näytä kuitenkaan vieläkään toimivan kaikilla käyttäjillä.
5530:n kohdalla 31.0.005-päivitys mm. parantaa selaimen toimintaa, korjaa kiinankielisten merkkien ja aika-asetusten ongelmia sekä tekee pieniä parannuksia valikoihin.

Molempiin puhelimiin päivitys on saatavilla FOTA:na 3G- tai WLAN-yhteyden avulla, mutta päivityksen voi asentaa myös tietokoneen ja Nokia Software Updater -ohjelmiston avulla.

Molemmilla päivityksillä on kokoa noin kolme megatavua.

Kommentit (14)

miksuh2
miksuh2

2

Pieni korjaus uutiseen: Päivityksen versionumero on 51.0.006 eikä 51.0.066 kuten uutisessa on mainittu.

@1

Millä tavalla koetit sitä päivitystä hakea, ja onko sulla siis Nokia 5800XPressMusic vai Nokia 5530 XPressMusic? Itse päivitin jo viikko sitten oman 5800XM luurini tuohon uusimpaan firmware-versioon. Päivitin firmwaren FOTA:n kautta. Sun kannattaa kokeilla myöhemmin uudestaan, päivitys ei tule kaikille päicityksen saaville puhelimille saatavilla ihan samanaikaisesti.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

3

Niin ja kyllä tuo RDS ainakin täällä Espoossa tuntuu toimivan. Sen näkee helposti siitä, että radiokanavan menossa olevan ohjelman nimi rullaa näytöllä. Joten kyllä se RDS toimii. Ainakin kaikilta kanavahaun löytämiltä YLE:n kanavilta näkyy tulevan TDS:n kautta ohjelmatieto, osalta kanavista ei näy tulevan. On toki kanavakohtaista mitä RDS informaatiota ne lähettää, tai lähettääkö yleensä mitään.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@3

> Ainakin kaikilta kanavahaun löytämiltä YLE:n kanavilta näkyy tulevan TDS:n
> kautta ohjelmatieto

RDS:n kautta jopa.

Vastaa
Pelemane
Pelemane

5

@2 mulla on 5800 ja koitin ihan suoraan puhelimesta päivittää ja myöskin ovi suiten avulla mutta molemmat sanoivat että uusin on v50.0.005 minkä tähän saa..

Vastaa
Pelemane
Pelemane

6

tarkistin myöskin nokian sivuilta (http://www.nokia.fi/asiakastuki-ja-ohjelmistot/ohjelmistot/laitteen-ohjelmistopaivitys/voinko-paivittaa) product coden avulla niin ei ole viel tähän :/ mun product code on 0576387 eli pitänee vaa ootelle :P

Vastaa
niggee- (vahvistamaton)

7

mulla on 5800 ja olen viikon yrittänyt asentaa sen suoraan puhelimeen mutta ei onnistu. joka kerta tulee n. 5 sekunnin ajan "käsittellään..." ja sit se lähtee pois eikä tule mitään virheilmoitusta edes.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

9

Itse päivitin joskus viikko sitten. Ihan ok, mitä nyt jotkut bugit lähtivät, mutta samalla taasen joitakin uusia tuli.

Vastaa
Kyllästynyt (vahvistamaton)

12

Itellä onkin hyvä tarina..

Elikäs puhelin kävi huollos kuukauden ajan, ja nyt takuusta uusi. No siinä oli joku 40. jotain valmiina, no asensin tämän uuden ja nyt puhelin kaatuu 5-10 kertaa päivässä. Puhelimen kautta en ole löytänyt että saman softan voisi päivittää uudestaan. Tietokoneella tuo toiminto on, mutta nokiansofta kadottaa aina puhelimen.. Eli ei tule asennuksesta mitään.

Alkaa pikku hiljaa kypsyä nokiaan. Seuraava puhelin ei tule olemaan nokia, mutta kun pitäisi vielä vähän aikaa tällä pärjätä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja