Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tele Finlandin iPhone 4 -paketti on edullisempi kuin Soneran *PÄIVITETTY*

10
Kaarlo Räihä

Tele Finlandin iPhone 4 -paketti on edullisempi kuin Soneran *PÄIVITETTY*
Vaikka iPhone-puhelimet ovat käyneet maailmalla hyvin kaupaksi, eivät Suomessa toimivat matkapuhelinoperaattorit ole ottaneet Applen puhelimia avosylin vastaan, vaan puhelimia ovat myyneet tähän mennessä vain Sonera ja samaan emoyhtiöön kuuluva Tele Finland. iPhone 4 -puhelimien osalta Tele Finland ei ole vielä aloittanut myyntejä, mutta ainakin myyntihinnat ovat jo ennättäneet vuotamaan verkkoon.

e's PhoneBlog -sivuston julkaisemien kuvankaappausten mukaan 16 gigatavun flash-muistilla varustetun mallin saa itselleen edullisimmillaan 23 euron kuukausimaksulla, kun tekee kahden vuoden sopimuksen. Vuoden sopimuksella maksettavaa tulee 48 euroa kuukaudessa. 32 gigatavun mallin osalta kahden vuoden sopimuksella kuukausimaksun suuruudeksi tulee 27 euroa ja vuoden sopimuksella 56 euroa.
Soneraan verrattuna kuukausimaksut ovat 1-4 euroa halvempia, jonka lisäksi kuluttaja säästää rahaa myös liittymän osalta, sillä Minun Sonera -liittymä kustantaa kuukaudessa vähintään 1,99 euroa, kun taas Tele Finlandin Perus-liittymästä tulee kuukausimaksua vain 0,66 euroa.

Tele Finlandin kautta iPhone 4:n voi siis saada omakseen reilusti alle 600 eurolla (24*23+24*0,66=567,84), joten halvinta mahdollista iPhone 4:sta kotimaasta metsästävien kuluttajien kannattaa suunnata Tele Finlandille. Myös kalliimmassa päässä eroa tulee selvästi, sillä vuoden paketissa 32 gigatavun malli maksaa Tele Finlandin kautta noin 680 euroa, kun Soneran kohdalla puhutaan yli 740 eurosta.

Tele Finland ei ole toistaiseksi paljastanut milloin se aloittaa iPhone 4 -puhelinten myymisen.

PÄIVITYS:
Tele Finlandilta tulleen tiedon mukaan kuvankaappauksissa olevat hinnat ovat testihintoja, eivätkä ne siis täten vastaa lopullisia hintoja. Operaattorin mukaan iPhone 4 -puhelimen hinnoittelua ei ole vielä päätetty.

Kommentit (10)

Aito_Dude
Aito_Dude

2

No eipä tuo napeksi, kun Soneralta jo ko. luuri tullut aikoja sitten kätösiin. Toki jos ei ole kerinnyt tilaamaan, niin kannattanee tuolta hankkia, mutta itse en parin vuoden aikana muutaman kympin säästöä pidä minään. Tuhansia euroja menee paljon turhempaankin samassa ajassa.. Ja olen Soneran palveluun tyytyväinen, niin miksi sitäkään vaihtaa. Pienemmät laskut tulee kun saunalahdella, vaikka paketti on kokolailla samanlainen, niin en valita.

Vastaa
Aito_Dude
Aito_Dude

3

Niin ja Soneran asiakaspalvelun vastausaika noin minuutti (kulta-asiakas) verrattuna Saunalahden puoleen tuntiin, ei sekään houkuttele, vaikka harvoin asiaa onkin - kumpaankaan. Ja samansuuntaista juttua olen kuullut myös TF:n aspasta, eli pitää odottaa tolkuttoman kauan..

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

4

@3

Itse olen ainakin päässyt aina nopeasti sisään. Elisan ja saunalahden asiakaspalveluihin. Max 10min on pitänyt joskus odottaa kun on ruuhkaa ollut. Itsellä on tällä hetkellä soneran liittymä jonka lukittua iphonea varten otin ja nyt kyllä kaduttaa. Onneksi lähtee kohta varmaan vaihtoon koko liittymä.

Vastaa
arippa82
arippa82

5

ei ole tulossa saunalahdelta iphonea..soneralla o ainoastaa luvat myydä sitä..eli niil o soppari kyseisen omena firman kans.

Vastaa
arippa82
arippa82

6

e ole tulos saunalahdelle myyntii omppua..ei ainakaa niin pitkää aikaa ku soneralla on yksinoikeus myydä niit...

Vastaa
LoBer
LoBer

7

niin mutta ei ole enää mitään yksinoikeutta pakollisella sopimuksella.

juurihan tuli itunesille jo valmiudet päivityksessä iphone4:n saunalahti/elisa liittymille. se on aivan varma että lähiaikoina tulee toinen myyjä, mutta onko se sitten dna, saunalahti vai elisa vai sl+elisa sitä ei tiedä kukaan.

Vastaa
arippa82
arippa82

8

aa ok..no kiva tietää. mut jäis silti ostamatta..on meinaa sen verran puhelin ollu haukunnan alla et ei kiinnosta sit yhtää:D pareee ostaa android alle vaa..

Vastaa
Frobodobo (vahvistamaton)

10

täytyy sanoa et oon nyt viikon käyttänyt iphone nelosta jonka tilasin netistä ja käytös on saunalahti eikä mitään onglemaa oo ollut. 5megaa saan irti kun testasin speedtest softalla joka ei oo paha =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja