Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian C-sarjan tulevasta huippumallista uusia kuvia

15
Matti Vähäkainu

Nokian C-sarjan tulevasta huippumallista uusia kuvia
Aiemmin muutamissa vuotaneissa kuvissa ja Nokian sivustolle eksyneessä XML-tiedostossa esiintynyt Nokia C7 on saatu entistä parempiin hands-on-kuviin ja kuvakaappauksiin. Kiinalaisen Zol-sivuston kuvissa esiintyy puhelimen pronssinen versio, joka vakuuttaa ulkonäöllään, eritoten pienen viskipullon ja ah, aina niin katu-uskottavan Las Vegas -avaimenperän vierellä.

Alla olevien hands-on-kuvien lisäksi mobiiliguru Eldar Murtazin on kertonut blogissaan C7:stä muutaman kuvakaappauksen kera. Hänen mukaansa kyseessä on todellakin aito laite, joka julkaistaan arviolta lokakuun lopussa noin 300 euron hintaisena.
C-sarjan lippulaivamalli on varustettu tiettävästi 3,5 tuuman kapasitiivisella kosketusnäytöllä ja Symbian^3-käyttöjärjestelmällä. Lisäksi puhelimesta löytyy kaksois-LED-salamalla avustettu 8 megapikselin kamera, 1200 mAh akku ja sekä microUSB että 2 millimetrin laturiliitin. Valitettavasti Murtazinin kuvakaappaukset eivät kerro käyttöjärjestelmän ja vapaana olevan reilun 360 megatavun sisäisen tallennusmuistin lisäksi esimerkiksi suorittimen tietoja tai RAM-muistin määrää.


Kommentit (15)

kikuu
kikuu

1

Ihan hieno puhlein ja varmasti tuolla hinnalla myös aika kilpailukykyinen muiden samanhintaisten kanssa. Muotoilusta näkee, että on Nokia, mutta se ei välttämättä olekkaan enää paha asia:)

Vastaa
Stonik
Stonik

2

Ihan tyylikäs, varsinkin väritykseltään. Jos promokuvat ovat näiden kuvien luokkaa, olisi luontevaa saada myös käyttöjärjestelmään jokin samantyylinen teema. Sininen taivas ja vihreät ruohot eivät oikein sovi tuohon Las Vegas & Chivas Regal -henkeen... :)

Vastaa
Thor1993
Thor1993

3

Tää on kyllä oikeesti tosi tyylikäs :)

ei se Nokia ehkä meekkään vielä konkkaan. Ainakin jos S^3 on nopee ja vakaa, kuten pitäs ainaki mitä o videoita nähny.

Onko toi hinta veroton? Todennäkösesti.. Silti aika hyvä hinta tollaselle. Jos olis MeeGo löytyis taskusta asap. :p

Vastaa
Nokia design is BACK (vahvistamaton)

4

Jos nuo kuvien tiedot pitävät paikkansa,niin Nokia ON löytänyt tyylitajun,joka on ollut kadoksissa 2-3 vuotta.
Tuo Nokia C7 VAKUUTTAA ainakin minut!.
;)
Hyvää työtä,Nokia!.
Vielä kun tuleva Symbian3/4 versiot vakuuttaisivat toimintavarmuudellaan niin GREAT!.

Vastaa
Matsomppi
Matsomppi

5

Nyt kyllä täytyy myöntää, että Noksu saanut ainaan ainakin ulkonäöltä hienon puhelimen.

Toivottavasti on myös rauta ja softa kunnossa. Jos on niin saattaa Nokiallakin nousu alkaa uudestaan hiljalleen. (?)

Vastaa
miksuh2
miksuh2

7

jaa näkyihän tuossa Murtazinin blogissakin olevan ruutukaappausten muodossa todiste siitä, että kyseessä tosiaan on Symbian ^3.

Vastaa
PetriR
PetriR

8

Nokia muotoiluosasto on näköjään herännyt pitkiltä talviunilta. Mikähän siinä on,että siellä säännöllisin välien nukahdetaan?
Onkohan tossa mukan GPS ja kartat, en ainakaan näin nopeastilöytänyt tota tietoa.

Vastaa
olli89
olli89

10

Ulkonäkö vakuuttaa kyllä minutkin,myös kamera varmaan hyvää tasoa,käyttiksen takia vain jää ostamatta..nokiaa taas harkinnut pitkästä aikaa mutt taitaapi adroid viedä voiton vaikka rauta olisikin huonompaa..

Vastaa
ps (vahvistamaton)

11

10 @

Ihme äijä oot ku tiiät nyt jo kuinka hyvä/huono S^3 on. Varmaan moni olis kiinnostunu sun arviosta. Otappa yhteyttä johonkin joka julkaisis sun tietämyksen niin voit saada vaikka palkkaa.

Vastaa
mietin vielä!. (vahvistamaton)

13

"Raskas" käyttis tuo Symbian3 tulee olemaan tuohon c7 malliin!!. :(
Android tai Meego olisi ollut parempi vaihtoehto!.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

14

@13

Noista molemmat ovat raskaampia käyttiksiä, kuin Symbian. Eli kommentissasi ei ole päätä eikä häntää.Tämä tulee todennäköisesti kilpailemaan esimm HTC Wildfire ja Tattoon, sekä Samsungin Galaxy 3:n kanssa. Näiden edullisten Androidien ongelma on heikon prosessorin (Androidin vaatimaan tehoon nähden) lisäksi _ERITTÄIN_ matalaresoluutioinen näyttö.

Joka tapauksessa Nokian keskiluokka nousee tai kaatuun hyvin pitkälti sen mukaan miten Symbian toimii ja kehittyy. S^3 on melko varmasti monelle pettymys. Ei siksi, että se ei toimisi hienosti vaan siksi, että se vaan näyttää liikaa samalta vanhalta. Moni odottaa S^3:lta sitä mitä vasta S^4 tulee tekemään luultavasti joskus ensi vuoden loppupuolella. Eli todella päivittämään ulkonäön.

Kävi miten kävi C7 tulee jo hintansa (ja ulkonäkönsä) puolesta myymään huomattavasti enemmän kuin N8.

Vastaa
kerbo
kerbo

15

Nyt on kyllä Noksulla saatu taas muotoilut ja ulkonäkö hienoksi! Näyttää erittäin ostettavalta puhelimelta, mutta kun symbian...

Saas nähdä millainen tuo S^3 sitten on, voihan se olla hyväkin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja