Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Desire Z:n ja Desire HD:n tiedoille varmistus

1
Manu Pitkänen

HTC Desire Z:n ja Desire HD:n tiedoille varmistus
Brittiläinen mobiles.co.uk-verkkokauppa on vuotanut tekniset tiedot HTC:n Desire Z- ja Desire HD -puhelimista. Itse asiassa tiedot vuosivat jo aiemmin, mutta nyt saatiin varmistus näille. Molemmat tulevat olemaan siis Android-puhelimia ja sisällä niissä sykkii gigahertsin Snapdragon-prosessori.

Aiemmin HTC Vision -nimellä tunnetussa Desire Z:ssa 3,7 tuuman ja 480x800 resoluution kapasitiivinen kosketusnäyttö. Lisäksi puhelimessa on fyysinen QWERTY-näppäimistö ja käyttöjärjestelmänä Android 2.1. Wi-Fi, GPS ja Bluetooth 2.1 ovat tuettuina tässä nelitaajuuspuhelimessa, joka tukee microSD-kortteja aina 32 gigatavuun saakka.
Desire HD (eli aiemmin Acena tunnettu puhelin) on Desire Z:n isoveli. Puhelimessa on 4,3 tuuman kosketus näyttö ja käyttöjärjestelmänä on Android 2.2. Puhelimen kamerassa on kahdeksan megapikseliä, mikä tukee 720p-resoluutiosta HD-videotallennusta. Lisäksi puhelimessa on XviD- ja Adobe Flash 10 -tuet sekä kasvontunnistus ja SRS Surround Sound.

Desire HD -malliin liittyvän videon löydät esimerkiksi aiemmasta uutisestamme.

Kommentit (1)

olli89
olli89

1

HYVÄ! nyt alkaa olla ominaisuudet kohillaan jotta pääsee vaihtamaan adroiddiin..tuleekohan tohon Desire Z:taan 2.2 päivitys?
Desire HD olisikin jo ihan huippu puhelin..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja