Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG käyttämään Nvidian Tegra-alustaa

3
Manu Pitkänen

LG käyttämään Nvidian Tegra-alustaa
LG Electronics on vahvistanut tällä viikolla tiedot aikeistaan käyttää Nvidian kehittämää Tegra-alustaa omassa Optimus-älypuhelinmallistossaan. Tieto on melkoinen huojennus Nvidialle, sillä sen alusta oli jäädä marginaaliin. Asiasta uutisoi muun muassa HotHardware.com-sivusto.

Tegra ei ole onnistunut syömään älypuhelinten prosessorimarkkinoita hallitsevin Qualcommin tai Texas Instrumentsin markkinaosuuksia. Microsoft käytti Tegraa omassa Kin-mallistossaan, mutta mallisto ei vedonnut kuluttajiin ja se vedettiin varsin nopealla aikataululla pois markkinoilta. Nvidian tulo mobiilimarkkinoille jäi siis torsoksi kun muut yhtiöt eivät kiinnostuneet konseptista, mutta LG tuo helpotusta Nvidian kurimukseen. Tegra on käytössä joissakin tablet-koneissa ja esimerkiksi Microsoftin Zune HD- ja Samsungin YP-M1-mediasoittimissa.
Nvidian Tegra-alustan erikoisuutena voidaan pitää sen kaksiytimistä prosessoria, vaikka Qualcomm on jo ehättänyt ilmoittaa tuovansa kaksiytimisen Snapdragonin markkinoille.

Kommentit (3)

Oneriver (vahvistamaton)

2

Tämähän kuulostaa voittoisalta yhdistelmältä! Toivottavasti natsaa. Nyt pitsaa---------->

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja