Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tiedostonhallintaohjelma SugarSync Symbianille

5
Manu Pitkänen

Tiedostonhallintaohjelma SugarSync Symbianille
Applen iPhone-puhelimissakin paljon käytetty tiedostonhallinta- ja pilvivarastointiohjelmisto SugarSync on nyt saanut Symbian S60 5th Edition -version. Kyseessä on ensimmäinen Symbian-käyttöjärjestelmälle tarkoitettu tiedostojen synkronointiin, varmuuskopiointiin ja jakoon tarkoitettu ohjelmapaketti. Palvelu on aiemmin ollut saatavilla muun muassa iPad-, iPhone-, Android-, Blackberry- ja Windows Mobile -alustoille

Ohjelma on ilmainen ja jokaiselle tarjotaan kahden gigatavun edestä ilmaista pilvitallennustilaa, jonne voit tallettaa musiikkia, videota, dokumentteja ja muita tiedostotyyppejä. SugarSyncin takana oleva yhtiö tarjoaa myös maksullista 30 gigatavun lisätallennustilaa, joka maksaa kuukaudessa 4,99 dollaria. Laajasta ystäväverkostosta on hyötyä sillä jokaista palvelun käytön aloittavaa ystävää kohden saat itsellesi lisää tallennustilaa.
Ohjelman voi ladata täältä.

Kommentit (5)

MEGAZERO
MEGAZERO

1

Taas on asiallista kommenttia tullut! :/

Täytyypä testailla sovellusta. :P En ole aijemmin kuullut koko hässäkästä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Tuohon palveluun rekisteröidyin, koska nykyisin S60^1-puhelimen omistan. Ja tarjotaanhan tuolla melko asiallista säilytystilaa. Mutta isoimpana puutteena nään linux-tuen puuttumisen. Kun tuo XP toimii ainoastaan pelikäytössä ilman nettiyhteyttä, ja Linux-kone hoitaa surffauksen.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

5

3@
>Tohon palveluun saa 5,5GB ilmasta tilaa kun rekisteröi 2010 aikana
>alla olevan linkin kautta:

Paljonkos olet saanut itse ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja