Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkaisi Android-päivitysten aikataulut

2
Teemu Laitila

Motorola julkaisi Android-päivitysten aikataulut
Motorolan tukisivustolle ilmestyi viikonlopun aikana suunnitelmat yhtiön puhelinten Android-päivitysten aikatauluista. Päivitykset tulevat tapahtumaan eri markkina-alueilla eri aikoihin ja kaikkia päivityksiä ei edes tulla julkaisemaan kaikissa maanosissa. Esimerkiksi Motorola Backflip ei ole saamassa Android 2.1 päivitystä lainkaan euroopassa, kun Pohjois-Amerikassa sen luvataan ilmestyvän loppuvuodesta.

Motorolan aikataulun mukaan Droid X tulee saamaan Android 2.2 päivityksen vielä loppukesästä. Backflip, Cliq ja Cliq XT -mallien päivitykset ovat testausvaiheessa ja ne julkaistaan vuoden kolmannen neljänneksen lopussa tai neljännen alussa. Kanadalaisilla ei myöskään mene hyvin, kaikki Android 2.1 ja 2.2 päivitykset ovat Motorolan mukaan pelkästään harkinta-asteella.

Euroopassa Milestone-puhelin tulee saamaan päivityksen Android 2.2-versioon joskus vuoden loppupuolella. Euroopassa myydyt Backflip- ja Dext-mallit eivät sen sijaan ole saamassa edes Anroid 2.1 päivitystä.
Android-puhelinten hyvä puoli on se, että huolimatta Motorolan vastustuksesta, yksittäiset kehitäjät ennen pitkää julkaisevat päivitykset myös niille malleille, joita valmistaja ei virallisesti tue.

Kommentit (2)

LoBer
LoBer

2

Ei itsellänikään HTC Desiren kanssa hassummin mene, 2.2 Froyo hyrrännyt jo jonkin aikaa sisällä ja tuli yllättävän nopeasti. Ja toimii myös.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja