>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 5250 virallisesti julki

12
Teemu Laitila

Nokia 5250  virallisesti julki
Nokian 5250 puhelimesta ilmestyi kuvia Ovi Store -kauppaan jo pari viikkoa sitten ja nyt Nokia on virallisesti julkistanut loppuvuodesta saataville tulevan puhelimen. 5250 perustuu Symbian^1-käyttöjärjestelmään ja siinä on 2,8" kokoinen ja 640x360 pikselin tarkkuudella toimiva kosketusnäyttö. Nokian sanojen mukaan laite on musiikkipainotteinen ja tarkoitettu kaikille modernia ja monikäyttöistä puhelinta tarvitseville. Monissa eri väreissä tuleva 5250 ei ole hinnalla pilattu, sillä sen hinta ilman veroja on vain 115 euroa.

Musiikkipainotteisuus näkyy esimerkiksi kotiruutuun integroidussa musiikkisoittimessa ja 5250 tuleekin joissain paikoissa myyntiin Ovi Music Unlimited -palvelun (entinen Comes With Music) kanssa. Puhelimesta löytyy tietysti perinteinen kuulokeliitin ja sen tallennustila on laajennettavissa 16 gigatavuun asti microSD-kortilla. Nokia 5250 sisältää myös FM-vastaanottimen. Tapojen mukaan sosiaalinen media on huomioitu sisäänrakennetuilla erillisillä ohjelmilla.

Datayhteydet jäävät GSM/EDGE:n varaan ja akkukestoksi luvataan valmiustilassa 18 päivää, puhekäytössä 7 tuntia ja 24 tuntia pelkästään musiikkia kuunnellessa. Puhelimessa on 2 megapikselin kamera. Ominaisuuksista näyttäisi puuttuvan kokonaan 3G, WiFi ja GPS, mikä ei sinänsä ole ihme tämän hintaluokan laitteessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Hohhoijaa, Nokialta tulee samantapaisia "rantarolexeja" vuodesta toiseen. Nämä voi olla vielä kova sana jossain kehitysmaassa, mutta jenkit ja eurooppalaiset vaativat jo parempaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
The Dude (vahvistamaton)

2

Samaa vanhaaa paskaa entistä jopa huonommassa paketissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
e.v.v.k (vahvistamaton)

3

Niin siis...hinta ilman veroja on vain (115) euroa. :/
+23% vielä hintaan lisää...!!. :(
3G PUUTTUU ym...!!.
Design on muuten jo OK!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

4@
>Muotoilultaan muistuttaa kovasti erästä SonyErkin mallia.

Kun keksit mitä niin vinkkaa muilekkin, SEllä monet ova pyöremäpiä, symbian koneissa monessa sillä kolmenappia alareunassa.

5250 tuo varmaan mieleen myös X6:n ajatuksia.

Vastaa
a4tech
a4tech

6

Ei oikeen taas vakuuta tämä Nokian touhu.. Kokoajan tähän 100 euron hintaluokkaan puhelimia. Näitä on mun mielestä jo nokialla aika paljon ja voisi nokia jotain Iphonen tapaista julkaista.

Vastaa
akse
akse

7

@6 kyllähän niiltä loppuvuodesta ja syksyn aikana tulee uusia kalliimpiakin malleja. (c7, n8 mahd n9 e-sarjan uudet?)

Vastaa
JuhaW
JuhaW

8

@5:
Etkö osaa mennä sony erkin sivuille ja selata niitä puhelimia?
X10 ja X8 nyt näyttävät aika samoilta tämän kanssa. Ei tietenkään suora kopio ole, enkä ole syyttänyt mistään matkimisesta. Oli vain oma mielipiteeni, että näyttää SE:n puhelimelta. Moni muukin SE puhelin on vähän samaa muotoilua.

Vastaa
Puppek
Puppek

9

Näyttää olevan todella pieni tuo näyttö kun vertaa sen "karmeja" 5800:seen. Tuossa on varmaan sentti ylimääräistä leveyttä ja viisi pituutta jos ajattelee, että sekin tila voisi olla kosketusnäyttöä.

Vastaa
Poll0
Poll0

10

Kyllä JuhaW on aivan oikeassa erittäin paljon muistuttaa SE X8:aa mutta sehän toki kertoo vain että Nokiakin on viimein saanut kiinni muotoilun ideasta ja tuo pikku hiljaa markkinoille vetävän näköisiä malleja. Tämän minusta kaikkien aikojen parhaimman näköisiä Nokioita, X6 tietenkin alkoi olla jo sinne päin. Nämä on tietenkin makuasioita ja monesti hyvin pienistä yksityiskohdista kiinni näyttääkö puhelin "muotitietoisten" silmissä haluttavalta vai ei. Vähän kromia väärässä paikassa voi heilauttaa seksikkään laitteen kasarileluksi.

Näyttö tässä on harmillisen pieni, mutta sillä on saatu hinta kohdalleen. Ja jo mainitula SE:lla taitaa olla vielä piemempinäyttöinen X10 Mini.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Remmpis (vahvistamaton)

12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

4@
>Muotoilultaan muistuttaa kovasti erästä SonyErkin mallia.

Kun keksit mitä niin vinkkaa muilekkin, SEllä monet ova pyöremäpiä, symbian koneissa monessa sillä kolmenappia alareunassa.

5250 tuo varmaan mieleen myös X6:n ajatuksia.

X6, sinänsä hyvä, mutta sen ERy on liian diss. Kumpelin huu!
Mennään vanhalla Eerikalla, ja jos sen Qlt. on sdd, no sitte vaan on!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.