Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola Droid 2:n suojaukset onnistuttiin purkamaan

1
Teemu Laitila

Motorola Droid  2:n suojaukset onnistuttiin purkamaan
XDA Developers -foorumin jäsenet ovat onnistuneet purkamaan Motorolan Droid 2 -puhelimesta löytyvät suojaukset vain kaksi viikkoa puhelimen julkaisun jälkeen. Suojausten purkaminen mahdollistaa esimerkiksi kolmannen osapuolten tekemien käyttöjärjestelmäversioiden asentamisen laitteeseen.

Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan ole vielä mahdollista, johtuen yksinkertaisesti siitä, että niitä ei ole vielä olemassa. Suojausten purku mahdollistaa kuitenkin laitteesta löytyvien operaattorin asentamien "turhien" ohjelmien poiston ja pääkäyttäjäoikeuksia vaativien ohjelmien suorittamisen.

Prosessi ei ole ihan yksinkertaisimmasta päästä ja XDA-foorumeilla kehotetaankin vielä odottamaan, kunnes työn alla olevat kunnolliset image-tiedostot saadaan valmiiksi. Puhelimen käyttöjärjestelmiä peukaloidessa on myös syytä muistaa, että se on useimmiten vastoin tuotetakuun ehtoja ja tapahtuu omalla vastuulla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

cosmoretro
cosmoretro

1

XDA tekee puhelimesta ihan hämmästyttävän laitteen. Itsellä oli joku aika takaperin vielä HTC Kaiser, surullinen tapaus HTC:n grafiikka-puolen ajureiden olemattomuudesta ja tuesta WM6.0:n.

XDAssa käytyäni ajurit oli kuosissa ja ratsastin Windows Mobile 6.5.3:lla. Hyvä sivu, hienoa että tyypit otti muutkin kuin HTC:n laitteet siipensä alle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja