Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S:n ensimmäisen Froyo-päivitys vuoti jakeluun

2
Kaarlo Räihä

Galaxy S:n ensimmäisen Froyo-päivitys vuoti jakeluun
Syksyn ja alkutalven aikana monille uudemmille Android-puhelimille on luvattu julkaista Froyo-päivitys. Esimakua tulevasta saivat eilen Samsungin Galaxy S -puhelimen omistajat, jotka voivat nyt asentaa ensimmäisen Froyo-päivityksen laitteisiinsa.

Päivitys asentuu Samsungin Windowsilla toimivan Kies-ohjelman avulla, kunhan Windowsin rekisteriä hieman muokkaa ja Kiesin firmware-päivitystoiminnon käynnistää testitilaan Ctrl+Alt+u+p-näppäinyhdistelmällä.

Päivittäjiltä tulleiden viestien mukaan nyt julkaisu päivitys tarjoaa normaalien Froyo-uudistuksien lisäksi mm. nopeampaa GPS-lukitusta ja korjaa joidenkin videotiedostojen kanssa esiintyneet ongelmat mustan värin osalta.

Kyseessä ei kuitenkaan ole puhelimen lopullinen Froyo-päivitys, joten muutoksia saattaa olla vielä luvassa tulevien viikkojen aikana, kun ensimmäinen virallinen Froyo-päivitys julkaistaan Galaxy S:lle.Alla Froyon toimintaa Galaxy S -puhelimessa esittelevä videoUusimmat puhelimet

Kommentit (2)

PJL78
PJL78

1

Odotan tuota päivitystä kuolavaluten. Toivottavasti akun kesto paranee edes hiukan. Paras on tuo GPS valinta työkalupalkissa, ihmettelin miksi se ei ollut siellä jo alunperin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.