Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson päivittää X10:n Android 2.1-versioon.

4
Teemu Laitila

Sony Ericsson päivittää X10:n Android 2.1-versioon.
Sony Ericsson UK ilmoitti Twitterin välityksellä, että X10-älypuhelimiin tuodaan Android 2.1 -päivitys ensi kuun puolella.

Tulevasta päivityksestä liikkui huhuja jo aiemmin. Käyttöjärjestelmän päivittäminen Android 1.6 -versiosta 2.1-versioon pitäisi tuoda mukanaan tuen 720p-videon nauhoitukselle sekä tuen DLNA-laitteiden kanssa kommunikointiin.

Käyttöjärjestelmäpäivitys on tervetullut uutinen, sillä jo julkistuksen aikaan Android 1.6 -järjestelmän valintaa pidettiin yhtenä puhelimen heikkouksista. Jo useita kuukausia ennen puhelimen julkistusta Android 2.0 oli saatavilla.

XPERIA X10 sisältää Qualcommin 1 GHz Snapdragon -suorittimen ja siinä on 854x480 tarkkuudella toimiva kapasitiivinen näyttö. Mediaominaisuuksien lisäksi päivitys tuo mukanaan tuen monikosketukselle ja paremman web-selaimen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Tuen monikosketukselle? Eikös tuossa Xperia X10:ssa sen pitänyt olla raudan puolesta mahdotonta toteuttaa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja