Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia lopettaa Ovi Files -palvelun

7
Manu Pitkänen

Nokia lopettaa Ovi Files -palvelun
Matkapuhelinvalmistaja Nokia on ilmoittanut lopettavansa Ovi-palvelukokonaisuuteen kuuluneen Ovi Files -tiedostonjakopalvelun. Ovi Filesin avulla käyttäjä on voinut jakaa tiedostoja puhelimensa ja tietokoneiden välillä. Palvelu lopetetaan 1. lokakuuta ja Nokia pyytää käyttäjiä poistamaan siihen mennessä Ovi Files Connector -sovelluksen.

Tiedostojenjako Nokian puhelimilla onnistuu edelleen esimerkiksi Nokia Ovi Suiten avulla. Symbianille ilmestyi muutama viikko sitten ilmainen SugarSync, joka hoitaa samaa virkaa.

Nokia on jo aiemmin lopettanut palveluita, jotka eivät ole keränneet odotetunlaista huomiota tai niiden ei uskottu kehittyvän tarpeeksi merkittäviksi. Vasaran alle ovat jääneet esimerkiksi WidSets-palvelu, Mosh-yhteisö ja Sports Tracker -sovellus. Ovi Files -palvelu perustui Avvenu-yhtiön kehittämään teknologiaan. Nokia osti yhtiön vuonna 2007.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
The Dude (vahvistamaton)

3

Harmi vain niille kolmelle, jotka palvelua käyttivät.

Vastaa
hyvi
hyvi

4

Tää on taas yksi esimerkki aivan loistavasta ideasta, jota ei vaan osata toteuttaa ja markkinoida oikein ihmisille. Katsoo vaan kuinka suosittu ja kätevä on Dropbox ohjelma on iphonella ja android puhelimilla. Symbianille ei sitä kuten monia muitakaan hyviä ohjelmia ole jostain syystä tuotu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

2@
>Tuo Ovi Files oli kyllä turhake, joutikin pois.

Ehkä liian kapea käyttäjäryhmä, mutta jokatapauksessa varsin hyvä palvelu. niitä harvoja palveluita joissa myös kunnon OS X tuki.

Palvelu tuntui odottavan ovi palveluiden kehittymistä ja tukea Symbianin webdav levylle.

@ uutinen

> Tiedostojenjako Nokian puhelimilla onnistuu edelleen esimerkiksi
> Nokia Ovi Suiten avulla.

Mitähän toimittaja tällä tarkoittaa jos Ovi Files loppuu, niin ei siinä Ovi Suite taida auttaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

6

Taitaa olla hyvin pitkälti vanhan strategian siivoamista. Turha lähteä rakentamaan kilpailevaa palvelua jo olemassa oleville toimiville ratkaisuille. Varsinkin kun tämä ei ole ydinliiketoimintaa. Parempi ja helpompi vain integroida tunnetut palvelut omiin tuotteisiin. Tällöin vapautuu huomattavasti resursseja itse ydinliiketoimintaan.

Mosh on tästä hyvä esimerkki. Olisi ollut erittäin vaikea kasvattaa tästä todellista kilpailijaa esim facebookille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.