Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Swype saatavissa nyt tietyille S60 5th Edition -puhelimille

8
Kaarlo Räihä

Swype saatavissa nyt tietyille S60 5th Edition -puhelimille
Kosketusnäytöillä varustetuissa puhelimissa tekstin syöttämiseen on tarjolla useita eri keinoja, joista viimeisen vuoden aikana suosiotaan on kasvattanut nopeasti Swype, joka on nyt saapunut virallisesti myös Nokian S60 5th Edition -puhelimiin.

Eilen julkaistu Swype for Symbian Beta toimii tällä hetkellä seuraavissa puhelimissa: Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia X6, Nokia N97, Nokia N97 mini ja C6-00. Valitettavasti kielituki ei sisällä suomea, vaan ainoastaan amerikanenglannin, espanjan, kanadanranskan ja brasilianportugalin. Kielitukea laajennetaan jatkossa, mutta tällä hetkellä Swype toimii ainoastaan näiden neljän kielen kanssa.

Tekstin syötön ohella Swype for Symbian Beta tarjoaa mm. oppivan sanakirjan, kevyen oikoluvun ja automaattiset välilyöntien lisäykset, joiden pitäisi nopeuttaa kirjoittamista.

Swype for Symbian Betan voi asentaa Nokia PC Suiten tai muistikortin avulla, ja asennuksen viimeistely vaatii puhelimen uudelleenkäynnistyksen.
Alla lyhyt esittelyvideo Swypen toimivuudestaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
The Dude (vahvistamaton)

2

Hieman huono Nokian kosketusnäyttöpuhelimilla, sillä näytöt ovat niin pieniä ja kuvasuhteen (16:9) ansiosta puhelimen näytöt ovat kovin kapeita ollakseen mukavasti käytettäviä. Ja suurin osa näistäkin on resistiivisellä kosketusnäyttöpaneelilla varustettuja.

Vastaa
eebet
eebet

4

Ihan näppärältähän tuo tuntu käyttää, vaatii hieman totuttelua kyl:) Ja tosiaan kunhan sen suomen kielen saa, niin pääsee kunnolla testaamaan, pienehkö näyttö ei myöskään niin täydellinen tohon :(

Vastaa
erkki69
erkki69

5

Eiköhän helpointa ole kumminkin käyttää Nimbuzz ohjelmaa jolla pystyy käyttämään "kaikkia" pikaviestimiä samanaikaisesti. Lisäksi siinä toimii Facebookin chat toiminto.

Vastaa
eebet
eebet

6

@5 Nyt tais mennä sun kommenttis vähän ohi, ainakin multa. Tämähän ei ole pikaviestinohjelma :)

Vastaa
Dreamlore
Dreamlore

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti erkki69:

Eiköhän helpointa ole kumminkin käyttää Nimbuzz ohjelmaa jolla pystyy käyttämään "kaikkia" pikaviestimiä samanaikaisesti. Lisäksi siinä toimii Facebookin chat toiminto.

Jos lukee uutisesta vain otsikon, ja senkin väärin, niin on parempi olla aukomatta yhtään mitään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MeusingSwyperightnow (vahvistamaton)

8

Swypen saa toimimaan vaihtamalla kirjoituskielen englanniksi, jolloin Swype tulee automaattisesti näytölle. Se myös oppii suomen kieltä kirjottaessani. Btw Im using Swype right now.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.