Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: iPhone 3G nopeutuu iOS 4.1:n myötä

2
Kaarlo Räihä

Videolla: iPhone 3G nopeutuu iOS 4.1:n myötä
Ensi viikon keskiviikkona näillä näkymin julkaistava iOS 4.1 -päivitys tuo muutamia uudistuksia iPhonejen ja iPad touchien omistajille. iPhone 3G -puhelimien omistajille kyseinen päivitys tuo myös kaivatun piristysruiskeen, joka nopeuttaa puhelimen toimintoja.

iOS 4:n julkaisun aikoihin monet iPhone 3G:n omistajat valittelivat uuden päivityksen hidastavan puhelinta selvästi. Applen toimitusjohtaja Steve Jobs kertoi viime kuussa ongelmien olevan yrityksen tiedossa ja Jobs lupasi korjauksen tulevan ohjelmistopäivityksen muodossa.
Vaikka iOS 4.1 -ohjelmistopäivitys ei ole vielä julkisessa jakelussa, on Lifehacker-sivusto päässyt jo testaamaan sitä. Julkaistun videon perusteella päivitys nopeuttaa erityisesti karttasovelluksen toimintaa, jonka käyttö sujuu iOS 4.1:llä selvästi paremmin kuin iOS 4:n kanssa. Pientä nopeusparannusta on luvassa myös mm. tekstiviestien kirjoittamiseen ja Mobile Safari -selaimella surffailuun.

Valitettavasti Lifehackerin videolla ei verrata uuden päivityksen nopeutta vanhempaan iPhone OS 3.1 -julkaisuun, joten nopeinta mahdollista ohjelmistoalustaa iPhone 3G:lle etsivät ihmiset joutuvat vielä odottamaan muita vertailuvideoita.

Kommentit (2)

amtiainen
amtiainen

1

Videon alkuteksteissä luki hämäävästi iPhone 3GS, mutta videosta päätellen kyseessä oli kuitenkin iPhone 3G (sen verran oli hidas verrattuna omaan 3GS malliin).

Näytti nopeuttavan ihan kivasti joskin iPhone 3GS nopeuteen ei vielä ylletä. Eipä tuo iPhone 3G ollut kovin nopea myöskään iOS 3.11 käyttikselläkään, jos sitä vertasi iPhone 3GS malliin. Äkkipäätään vois heittää sellaisen arvioita että iOS 4.1 nopeus iPhone 3G:ssä on nyt huomattavasti lähempänä iOS 3.11 kuin mitä se oli verrattuna iOS 4.0.

Vastaa
fsdkljklfsjdkljfskld (vahvistamaton)

2

Ensi viikon keskiviikkona näillä näkymin julkaistava iOS 4.1 -päivitys tuo muutamia uudistuksia iPhonejen ja __iPad__ touchien
omistajille.

:D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja