Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft ivasi kilpailijoita BlackBerry- ja iPhone-ruumisarkuilla

15
Kaarlo Räihä

Microsoft ivasi kilpailijoita BlackBerry- ja iPhone-ruumisarkuilla
Microsoft on panostanut runsaasti resursseja Windows Phone 7 -ohjelmistoalustan kehitykseen, jotta yritys saisi luotua kiinnostavan tuotteen matkapuhelinmarkkinoille. Hyvän tuotteen lisäksi tarvitaan kuitenkin toimivaa markkinointia, ja tällä saralla Microsoft on iskenyt itsensä kuluttajien tietoisuuteen järjestämällä hautajaiskulkueen kilpailevien tahojen puhelinalustoille.

Kulkueen tarkoitus oli juhlia Windows Phone 7:n valmistumista ja Redmondin kampuksella olleet Microsoftin työntekijät olivatkin pukeutuneet hyvin värikkäisiin asuihin. Kannossa olleet ruumisarkut muistuttivat luonnollisesti BlackBerry- ja iPhone-puhelimia, mutta myös muita kilpailijoita dissattiin mm. kylttien muodossa.
Kulkueen lisäksi työntekijät pitivät tanssiesityksiä, joista ainakin paikalla olleet ihmiset pitivät erityisen paljon.

Windows Phone 7 -puhelimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla tai marraskuun alussa myyntipaikasta riippuen.

Alla muutama paikalta kuvattu videoKommentit (15)

user_org (vahvistamaton)

3

2@
>Taas yksi osoitus siitä, että uutiskynnysten ylittämiseen ei
>tarvita miljoonien mainosbudjettia.

Missäs uutisissa tuota nyt on jauhettu, siis muualla kuin esteettömissä.

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

5

WP7 vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta. Todennäköisesti sellaisen ostaisinkin, mutta käytän iMacia ja Microsoft ei halua Mac OS:lle tukea tuoda. Eli periaatteessa puhelinta ei pystyisi käyttämään juuri mihinkään, kun käsittääkseni WP7 on jotakuinkin samalla tavalla sidottu Zune -ohjelmaan kuin iPhone iTunesiin.

Pitänee siis pysytellä kiltisti sellaisten käyttisten parissa, joissa ei ole tuollaisia rajoituksia. Symbian, MeeGo ja Android saanee kelvata. :) Niin ja iPhone nyt periaatteessa kuuluu samaan joukkoon, koska iTunesin saa kuitenkin sekä Windowsille että Mac OS:lle.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

6

@5 Onko tosiaan noin? onko varmaa tietoa? Millä ihmeellä wp7 meinaa kilpailla esim iphone asiakkaista joilla on mäkki, jos luuria ei voi edes mäkillä kunnolla käyttää.

Kuulostaisi todella typerältä markkinoinnilta.

Mä kyllä odottelen innolla noita wp7 luureja, täytyy vaan löytää se sopiva luuri enään. Muutamaa tyhmää puutetta lukuunottamatta alusta näyttää hyvältä ja kiinnostavalta. Wp7 etu on nimenomaan se erilaisuus, ei ole lähdetty matkimaan muita niinku kaikki tekee vaan on selkeesti kehitetty omanlainen käyttöliittymä ja valikot.

Vastaa
WM7,joo EI kiitos!. (vahvistamaton)

7

Microsoftilla on vaan "tuli pepun alla" ja PELKÄÄ kilpailijoita kun tuonlaisia mainoksia ja lausuntoja kehittelee!!!.
=)
Eiköhän se WM 7 tule olemaan myöskin aika "BUGI kasa"!!.
;)

Vastaa
Win toy (vahvistamaton)

13

Koska PC-tietokoneiden Windows-käyttikset OVAT olleet ns.bugi-kasoja!!.
:(

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

14

@13 yleensä nuo valitukset johtuu ihan käyttäjästä, ei oo kyllä ikinä suuremmin ollu ongelmia windowssien kanssa. Nyt on käytössä win7 joka on kaatunut yhden kerran vuoteen, erittäin luotettava ja hyvin toimiva windows, paras windows mitä on tehty! En usko, että wp7 on yhtään sen heikommin toteutettu.

Vastaa
Windows on Wintoy!. (vahvistamaton)

15

_mikkis__
Paskat sanon minä!!.Ei johdu suurimmaksi osaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja