Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti Desire Z ja Desire HD -älypuhelimet

19
Panu Roivas

HTC julkisti Desire Z ja Desire HD -älypuhelimet
HTC on tänään julkistanut kaksi uutta älypuhelinmallia, Desire Z ja Desire HD.

Desire Z on qwerty-mallin älypuhelin Android-käyttöjärjestelmällä ja 3,7 tuuman 480x800 resoluution kosketusnäytöllä. Qwerty-näppäimistö on käyttäjän ohjelmoitavissa ja voit luoda sillä haluamamiasi näppäinoikoteitä suosikkisovelluksiisi. Desire Z:ssä on 5 megapikselin kamera salamalla ja HD-videolla. Puhelimen sisällä sykkii 800MHz Qualcomm MSM7230 -prosessori. Desire Z:ssä käytetään HTC:n päivitettyä Sense UI -käyttöliittyämää sekä HTCSense.com -palvelua, jolla voidaan muun muassa tallentaa tekstiviestit pilveen, tai ottaa puhelimeen etäyhteys sen ollessa kadoksissa.


Desire HD on vuorostaan 4,3 tuuman kosketuspuhelin ilman fyysistä näppäimistöä, ja se on tarkoitettu vain Euroopan ja Aasian markkinoille. Puhelimen kuoret on valmistettu yhtenäisestä alumiinipalasta, ja suorittimena puhelimessa toimii Qualcommin 1GHz 8255 Snapdragon. 8 megapikselin kamerassa on tuplaledillä toimiva salama ja HD-tason videotallennus. Myös Desire HD:ssä käytetään parannettua Sense UI:tä ja HTCSense.com -palvelua. Ääänirintamalla Desire HD:stä löytyy Dolby Mobile ja SRS virtual sound.Desire Z ja Desire HD saapuvat Euroopan markkinoille jo lokakuussa, mutta hinnoittelua ei ole vielä kerrottu.

Kommentit (19)

Bluejack
Bluejack

1

Desiree HD:lla 164 grammaa painoa 4.3 tuumanen näyttö ja ennenkaikkea tuo 1230 mAh akku ilmoitetuista tiedoista poimittuna kyllä pistää ihmetystä kun tuolle akku ja virtapuolelle odotin kyllä parannusta.

-pettymys kaiken kaikkiaan odottelin varmaan liikoja.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

3

Tuossa Desire HD:ssähän on uudempi, 45 nm viivanleveydellä valmistettu Snapdragon, sekä uudempi Adreno 205 -grafiikkaprosessori. Silti aikamoisia pettymyksiä nämä, Desire Z:etenkin. Nimiäminen on suorastaan?!?!

Vastaa
Tcav
Tcav

4

Onkohan tuo päivitetty SenseUI tulossa HTC: vanhemmille malleille kuten Desirelle ja Legendille? Olisi meinaan mukava saada.

Vastaa
Stonik
Stonik

7

Näissä puhelimissa pitäisi olla kaikki kunnossa, mutta jotain silti puuttuu. HTC tosin erottuu massasta Sensen avulla, mutta riittääkö se?

Ihan ok uutuudet kuitenkin. HTC:n täytyisi ehkä kuitenkin satsata myös omaan brändiinsä, valtaväestölle "High Tech Computer Corporation" on kuitenkin tuntematon suuruus.

Vastaa
eddison84
eddison84

9

@8.
Juuri näin, nousussa on kokoajan ja Suomessakin hyvin teki nimeä tänä vuonna SL:n edullinen MegaDesire-paketti.
HTCn strategiaan näkyy kuuluvan tuo hiljaisempi oleminen eli ei kokoajan olla huutamassa ja hypettämässä koko maailmalle pienistä uudistuksista niinkuin esim. pari isompaa valmistajaa eikä varsinkaan sellaisilla ylisanoilla niinkuin toinen näistä isoista firmoista. Ja ihan hyvinän tuo strategiakin on näyttänyt tepsineen.

Vastaa
Stonik
Stonik

10

@8+9
Hyvät pointit molemmilla. Yllättävä oli tuo nimen tunnettuvuus USA:ssa. Yhtiö on suhteellisen "miedolla" kampanjoinnilla onnistunut tekemään itsensä tunnetuksi rapakon takana.

Vastaa
Stonik
Stonik

11

Näköjään molemmat puhelimet tukevat myös DLNA:ta vaikkapa videon streamaamiseksi televisioon. Ei hassumpaa.

Vastaa
Jupsu
Jupsu

12

Itse olen joutunut noin 90% ihmisistä joille desiren olen näyttänyt niin selittämään mikä helvetti tämä maaginen HTC on.. jokaisen ensereaktio: "onko toi joku helvetin iPhone kopio".. no mutta jokaiselle olen joutunut sen faktan sanomaan, NÄISSÄ ON AIVAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN PASKA AKKU! tai ei akku toki huono, mutta aivan liian pieni.. menee into puhelimen käyttöön kun en jaksa jokapäivä ladata luuria vaan tahdon sinnitellä sen 2 päivää mitä maximissaa pystyy, tämän takia en voi käyttää internettiä ollenkaan ja muutenkin joka kerta kun tarkastaa tekstiviestit, pitää tarkastaa akun määrä.. vie helvetisti nautintoa kun koko ajan pitää pelätä että akku loppuu ja laturia ei ole! olisivat nyt herranjestas ottaneet pari milliä paksuutta luurii ja pari grammaa painoa ja laittaneet vaikka tuplasti tehokkaamman akun.. että kestäisi sen 4pv pienellä käytöllä ja pari pv vähän reilummalla (noin 1-2h nettiä päivässä ja joitain puheluja).. itse olen kyllä suorastaan pettynyt desireeni juurikin akun takia..

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

14

@12

No on mennyt ihminen laiskaksi, jos EI JAKSA ladata puhelinta joka päivä! Vaatiiko esim. joka yöksi laturin päähän laittaminen sulta jotain käsittämätöntä ponnistusta? Olishan se joo hienoa, jos akku kestäis vaikka viikon pari, mutta se nyt on tällä haavaa isonäyttöisissä ja tehokkaissa älypuhelimissa melko utopistinen ajatus..

Vastaa
iKnow_ (vahvistamaton)

15

@14

Ihminen on erehtyväinen ja joskus se lataus vaan unohtuu. Ei ole kiva jos aamulla akku onkin loppu, ja joidenkin merkkien kohdalla jopa herätyskello ei tällöin toimi, ja pitäisi lähteä töihin/kouluun/reissuun. Sanoisin, että alkaa syömään miestä. Monelle puhelin on kuitenkin yhä se puhelin ja surffailut on pienempi osa käyttöä, kun sitä tulee tehtyä ihan tarpeeksi kunnon koneilla.

Heikko akku kulutuksen nähden ottaa päähän varsinkin kun on jo ehtinyt tottua siihen, että jos kerran viikossa latailee niin pärjää. Vähän sama kun markkinoille alkaisi tulemaan autoja joissa alle 10l tankki. Kuka niitä ostaisi, vaikka olisivatkin hienoja(Sähköautot oikeastaan menee tähän kategoriaan toim. huom.).

Vastaa
Bluejack
Bluejack

16

Lainaus:

Heikko akku kulutuksen nähden ottaa päähän varsinkin kun on jo ehtinyt tottua siihen, että jos kerran viikossa latailee niin pärjää

Öhöm,kerro minulle tuon kategorian laite johon olet tottunut ja jota ei tarvitse ladata kun kerran vkossa?

Vastaa
SanteriO
SanteriO

17

@15
eikös esim. desire ole tehty sitä varten että siinä on melkolailla kaikki herkut? Mikäli haluaa akun kestoa ja nettiä ei juurikaan tarvitse selailla, voi ostaa jonkun basic luurin. Kestää akku paremmin.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

18

@15
eikös esim. desire ole tehty sitä varten että siinä on melkolailla kaikki herkut? Mikäli haluaa akun kestoa ja nettiä ei juurikaan tarvitse selailla, voi ostaa jonkun basic luurin. Kestää akku paremmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja