Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia palkkasi Palmin ex-johtajan MeeGo-yksikköön

13
Manu Pitkänen

Nokia palkkasi Palmin ex-johtajan MeeGo-yksikköön
Nokian johtoportaan muutokset saavat jatkoa. Tällä kertaa Nokia palkkaa Palm Pre -puhelinten suunnittellusta vastanneen Peter Skillmanin. Skillmanin vastuualueelle kuuluu MeeGo-käyttöjärjestelmän käyttöliittymän kehittäminen. Hän siis tulee toimimaan Marko Ahtisaaren johtamassa yksikössä. MeeGota tullaan käyttämään tulevaisuudessa Nokian seuraavassa lippulaivamallissa, N9:ssä. Käyttöjärjestelmä löytänee tiensä tulevaisuudessa muihinkin yhtiön kalliimpiin älypuhelinmalleihin. Nokialla on ollut ongelmia juuri kalliimpien älypuhelinten myynnissä.

Palm Pre -laitteet eivät koskaan saavuttaneet sellaista suosiota, jollaista Palm oli toivonut. Analyytikot ja toimittajat kuitenkin kehuivat laitteiden suunnittelua ja helppokäyttöisyyttä, josta Skillman kantoi vastuun. Nokia ei ole kommentoinut motiivejaan Skillmanin hankinnalle. On kuitenkin selvää, että Nokia toivoo Skillmanin 11 vuoden kokemuksen Handspringillä ja Palmilla siivittävän kalliimpien älypuhelinmallien myynnin kasvuun.
Skillman erosi Palmilta tänä kesänä sen jälkeen kun HP osti yhtiön.

Kommentit (13)

Atte-Pekka (vahvistamaton)

2

Heh, mikä Steve Jobs wannabe tuokin on olevinaan? Tästä ei hyvää seuraa.

Vastaa
omppupomppu
omppupomppu

3

@Atte-Pekka. Rutto ku maailmas on nii paljon kaljui miehii ihan vaan sen takii et ne haluu olla niinku apple steve. Stevellähän on patentit poolopaitoihin, laihuuteen ja kaljuuteen. Lisäks se on keksiny ne kaikki ihan ite. Järki käteen omenapoika

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Kieltämättä tuosta kuvasta ekana tuli Steve Jobs mieleen. Siinä sitä on ihana mies. <3

Vastaa
Ex BOSS (vahvistamaton)

9

Taitaa Nokialla tosiaankin mennä huonosti,kun piti Palmin Ex-johtaja palkata!!.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

10

Mä jotenkin digaan tosta miehestä. Aivan ihanan suloinen! <3

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

11

@10
Diggaat kaljuista vanhoista ruipeloista miehistä? Cool, each to their own.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja