Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva webOS 2.0 videoesittelyssä

4
Manu Pitkänen

Tuleva webOS 2.0 videoesittelyssä
Palmin kehittämästä webOS 2.0 -käyttöjärjestelmästä on vuotanut verkkoon esittelyvideo. Käyttöjärjestelmästä on jo aiemmin vuotanut joitain kuvakaappauksia, mutta nyt ensimmäistä kertaa käyttöjärjestelmä nähdään "tositoimessa".

Videon vuosi eräs kehittäjä Engadget-sivuston kautta (video nähtävissä alla). Videolla käyttöjärjestelmää ei ajeta älypuhelimella, vaan sitä emuloidaan Windowsin päällä. Kaksiminuuttisesta videosta kuitenkin näkee paljon käyttöliittymästä, josta muodostuu paljon parempi kuva kuin aiemmin nähdyistä kuvista. Uusi käyttöjärjestelmä tuo mukaan monia uusia ominaisuuksia, kuten Quick Actions, parannettu Just Type -haku ja parannettu HTML5-tuki. Suorituskykyyn on tehty huomattavia parannuksia, esimerkiksi moniajoa on parannettu.
Vielä ei tiedetä koska ensimmäiset webOS 2.0 -käyttöjärjestelmällä varustetut älypuhelimet valuvat markkinoille, mutta Palmilta ollaan lupailtu ensimmäisiä tuotteita tämän vuoden aikana.

Alla vuotanut video (jos musiikkimakusi on kamalan tarkka, niin kaiuttimet kannattanee mykistää):

Kommentit (4)

Atte-Pekka (vahvistamaton)

2

WebOS olisi todella mielenkiintoinen alusta, mutta harmi vain ettei raudasta voi sanoa samaa!

Vastaa
Stonik
Stonik

4

Jotenkin tulee tuosta ulkoasusta mieleen 90-luvun PC-pelit, siis hyvässä mielessä. Värikästä, hieman jotain realistisen ja sarjakuvamaisen välimaastosta.

Saa nähdä mitä HP saa aikaan WebOS:n kanssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja