Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung pyrkii iTunesin reviirille Media Hub-palvelullaan

3
Teemu Laitila

Samsung pyrkii iTunesin reviirille Media Hub-palvelullaan
Samsung on virallisesti julkistanut Media Hub -palvelun, josta on mahdollisuus ostaa tv-sarjoja ja elokuvia Samsungin mobiililaitteisiin. Asiasta kertoi mm. Intomobile.

Tällä hetkellä tuettuna ovat Galaxy S -älypuhelin ja Galaxy Tab -tablettietokone. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on mahdollisuus katsoa ostettua sisältöä viidellä eri laitteella samalla hinnalla.
Palvelu tarjoaa tuoreita tv-sarjoja sekä elokuvia optimoituna katsottavaksi Samsungin laitteilla. Sisältötarjonnasta vastaavat ainakin aluksi mm. mediajätit MTV, NBC Universal, Warner Brothers ja Paramount, joten tarjonta lienee kohtalaisen laaja.

Samsung ei ole kertonut esimerkiksi yksittäisten tv-sarjojen episodien hintoja tarkemmin, mutta yhtiön mukaan hintataso on kilpailukykyinen muihin vastaaviin palveluihin nähden. Ostamisen lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus vuokrata sisältöä. Ikävä kyllä palvelu on julkaisuhetkellä käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa.

Kommentit (3)

Stonik
Stonik

3

Asiallinen palvelu, mutta valitettavasti kestänee kauan ennenkuin tuo tulisi Suomeen asti. Siihen asti täytynee laittaa toivonsa Voddleriin, joka Suomi-perspektiivistä sentään on jo jotain saanut aikaankin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja