Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Voice kelpaa taas AppStoreen

2
Teemu Laitila

Google Voice kelpaa taas AppStoreen
Viimeaikaisten AppStoren sääntöjen tarkistusten jälkeen Apple on taas hyväksynyt Google Voice -asiakasohjelmat AppStoren valikoimaan. Runsas vuosi sitten Apple perusteli Google Voicen poistamista kaupastaan sillä perusteella, että soittaminen ja viestien lähetys olivat jo osa iPhonen ominaisuuksia.

Nyt AppStoren valikoimiin on ilmestynyt ainakin kaksi Google Voice -asiakasohjelmaa, GV Connect ja GV Mobile+. Molemmat ovat saaneet kohtalaisen hyviä arvosteluja ja ne ovat saataville AppStoresta 2,85 dollarin hintaan.
Googlen omaa versiota ohjelmasta ei ainakaan vielä ole saatavilla. Googlen virallisen Google Voice -ohjelman hylkääminen aiemmin poiki kyselyitä jopa Yhdysvaltain viestintäviranomaisilta. Applen vastauksen mukaan ohjelmaa ei ikinä hylätty, vaan sen soveltuvuutta tutkittiin. Tutkimuksissa kului kuitenkin yli vuosi eikä ohjelmaa ole vieläkään julkaistu.

Kommentit (2)

masserano (vahvistamaton)

1

Ja mitä ohjelmalla tehdään? Käytetään Internettiä hyväkseen puheluita varten vai jotain ihan muuta? Jäi vähän epäselväksi uutisessa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja