Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Desire Z:stä esittelyvideo

1
Panu Roivas

HTC Desire Z:stä esittelyvideo
Viime viikolla HTC julkisti älypuhelinuutuudet Desire HD ja Desire Z, ja nyt verkkosivusto UnwiredView.com on julkaissut ensimmäisen hands-on -videon Desire Z:stä.

Desire Z on Qwerty-mallin älypuhelin, ja täyttänee hyvin Androidin jokseenkin vanhentunutta Qwerty-tarjontaa niille, jotka kaipaavat fyysistä näppäimistöä tunnottoman kosketusnäytön sijaan.
Videolla esitellään puhelimen taustavalaistun näppäimistön lisäksi myös uusia ominaisuuksia, kuten HTCSense.com -palvelua ja sen tuomia ominaisuuksia kuten pilvitallennusta. HTC:n uudet älypuhelimet tulevat markkinoille ensi kuussa, ja hintaa puhelimille löytyy Amazon.de -verkkokaupassa 549 euroa.

Kommentit (1)

Grina
Grina

1

"Täs on niinku näppäimet. Niitä voi niinku painella ja sit tulee tekstiä. Ja sitä voi kumittaa. Ei tarvii niinku täältä näytöltä mitään painella. Ja näissä näppäimissä on valot, että ne näkee, jos on niinku pimeetä. Ja ne palaa aina kun puhelin on niinku käytössä."

Aikamoista esittelyä. :P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja