Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tele Finland aloittaa iPhone 4:n toimitukset pian

13
Kaarlo Räihä

Tele Finland aloittaa iPhone 4:n toimitukset pian
Suomen toiseksi iPhone 4 -operaattoriksi varmistunut Tele Finland kertoi tällä viikolla mukavia uutisia puhelinta odottaville, kun operaattori varmisti puhelinten toimitusten käynnistyvän viikolla 40 eli lokakuun alussa.

Applen toimitusongelmien takia tarjolla on alkuun vain 16 gigatavun mustaa mallia. Myöhemmin myyntiin pitäisi tulla myös 32 gigatavun musta iPhone 4.
Tele Finland veloittaa iPhone 4:stä 24 kuukauden paketissa edullisimmillaan 576 euroa, joten hintataso ei ole ennakkovuotojen kertomalla tasolla, vaan hinnat ovat samalla tasolla Soneran kanssa. Perus-liittymästä peritään kuukaudessa 0,67 euroa, joten tältä osin Tele Finlandin kautta puhelin tulee halvemmaksi kuin Soneralla, jonka Minun Sonera -liittymästä saa maksaa kuukaudessa ainakin 1,99 euroa.

Myös 32 gigatavun mallin hinnat ovat vastaavat Soneran hinnoittelun kanssa, joten edullisimmillaan suuremmalla tallennuskapasiteetilla varustettu malli maksaa 696 euroa kahden vuoden sopimuksella, johon päälle tulevat vielä liittymämaksut.

Toistaiseksi muut operaattorit eivät ole vahvistaneet mahdollisia iPhone 4 -sopimuksia, joten maamme iPhone 4 -kytkypakettitarjonta on heikompi kuin esim. Ruotsissa.

Kommentit (13)

partila
partila

1

Tele Finland ja Sonerahan ovat sama asia. Vain saman firman eri brändit.

Telefinland ja nettiä paljon käyttävä puhelin eivät täsmää.
Tele Finland tarjoaa 384kbit/sek nettiä n. 5€/kk ja maksiminopeus 1Mbit hintaa n. 15 €/kk.

Siis häh?! Maksiminopeus 1Mbit!!!! ja siitä veloitetaan massivisesti 15€/kk.

Telefinland ei ole siis järkevin vaihtoehto nettiä käyttävälle.

Vastaa
Mervilä (vahvistamaton)

2

Telefinlandin 16gigasen iPhone 4:sen myynti alkaa satavarmasti Gigantissa ensiviikolla, ja puhelimia löytyy kymmenisen kappaletta ainakin ekalla viikolla Itiksen gigantista.

Vastaa
poppah
poppah

3

Hah, tuskin ovat päässeet eroon edellisestä 29€/kk + extrat sopparistaan kun uutta puskee päälle. Köyhää viedään ku litran mittaa.

Vastaa
iLol (vahvistamaton)

4

No on siinä 16GB muistilla kilohintaa : D
120€ hintaeroa 16GB ja 32GB välillä. Naurettavaa...

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

5

@4 Miksi se on naurettavaa? siksi kun kyse on applesta? Jos ostat muistikortin 16 vs 32 ni siitäkin erotuksesta joutuu maksaa about 90e. Ei nuo mene ihan samalla lailla, kun pöytäkoneessa, että saat 100 gigaa lisää, kun pistät 10e lisää rahaa.

ja pitäähän noissa nyt olla selkeä hintaero, että kannattaa myydä kahta eri mallia.

Oishan se tietty kuluttajan kannalta hyvä, että se 32 giganen maksais 5e enemmän :D

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

7

@1 ja @6

Tarjousehdot
Netti-palvelu verkon 384 kbt/s perusnopeudella tarjoushintaan 4,90 € (norm. 9,98 €/kk) ja täysnopeudella hintaan 14,88 (norm. 19,96). 3G-verkossa nopeuden vaihteluväli perusnopeudella on 124 - 384kbit/s ja täysnopeudella 0,5 - 5 Mbit/s. Nopeus vaihtelee sijainnista ja verkon kuormituksesta riippuen.

Mistä tämä maksimi 1 mega tuli?

Vastaa
iLol (vahvistamaton)

9

@5
Mitä nyt äkkiä vekkokauppa.com sivulta katsoin niin 32GB microsd maksaa 104.90€. Sama muistikortti mutta vain 16GB varustettuna maksaa 49.90€. Erotukseksi jää siis hieman alle tuo mainostamasi 90€.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

10

@9 Joo sieltä kans tsekkasin ja mistä löysin parhaan vertailun nopeasti niin katsoin kameroiden muistikorttivertailut, ku oli myydyimmissä sekä 32 että 16 niin oli helppo siitä laskea erotus ja tiesi, että ne 2 kokoa on täysin sama kortti.

Näköjään noissa sitten eroa, että miten sitä tilaa myydään ja millasella tekniikalla jos puhelimen muistikortit on noin paljo halvempia ku esim kameran.

Vastaa
iLol (vahvistamaton)

11

@10
Sieltä samaiselta kameraosastolta itsekin katsoin kun en muualta nopeasti muistikortteja löytänyt.

Vastaa
tonttila
tonttila

12

"malli maksaa 696 euroa kahden vuoden sopimuksella, johon päälle tulevat vielä liittymämaksut. "

Hei anteeksi vaan mutta onko tuo enää järkevä hintaan mistään puhelimesta, oli siinä sitten mitä tahansa ominaisuuksia?!?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja