Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7 -puhelimet esitellään Lontoossa?

2
Kaarlo Räihä

Windows Phone 7 -puhelimet esitellään Lontoossa?
Microsoftin Windows Phone 7 -ohjelmistoalusta on saanut kohtuullisen paljon huomioita nettimedioissa, mutta varsinaiset puhelimet ovat toistaiseksi pysyneet piilossa muutamia vuotoja lukuun ottamatta. Tarkat tiedot tulevista Windows Phone 7 -puhelimista voivat kuitenkin olla pian täällä, sillä huhujen mukaan ensimmäiset puhelimet esitellään ensi kuussa.

Microsoft järjestää lokakuun 11. päivä Lontoossa lehdistötilaisuuden, jonka kestoksi on kerrottu kolme ja puoli tuntia. Ennakkohuhujen perusteella tilaisuudessa esiteltäisiin kaikki julkaisurumbaan mukaan ehtivät puhelimet, joita paikalla olevat toimittajat pääsevät myös kokeilemaan.
Myyntiin laitteet tulevat tiettävästi vielä lokakuun aikana, mutta Microsoft ei ole vahvistanut virallisesti mitään aikatauluja.

Windows Phone 7 -puhelinten esittely kerää todennäköisesti jonkin verran negatiivisia kommentteja, koska Windows Phone 7 ei tue esim. kunnollista moniajoa, leikkaa/liitä-toiminnallisuutta tai 3G-yhteyden jakamista WLAN-verkon kautta. Lisäksi puhelimet eivät tiettävästi tue Mac OS X -käyttöjärjestelmää esim. synkronoinnin osalta. Myös Flash-tuki puuttuu alkuun, mutta toivottavasti Adobe kertoo lähiaikoina tarkempia tietoja Flash-tuesta.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja