Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 4:n saa myös Elisalta

46
Teemu Laitila

iPhone 4:n saa myös Elisalta
Teleoperaattori Elisa ilmoitti tänään ottavansa iPhone 4 -puhelimen valikoimiinsa. Elisa ei vielä kerro kytkysopimusten hintoja, mutta toisin kuin Sonera, Elisa aikoo myydä puhelinta myös pelkällä kertamaksulla ilman pakollista liittymää.

16 gigatavun muistilla varustetun iPhone 4:n hinnaksi ilmoitetaan 589 euroa ja 32 gigatavun malli maksaa 689 euroa. Tähän asti yksinoikeudella iPhone-puhelimia Suomessa myyneen Soneran kautta 16 gigatavun malli on maksanut liittymän kanssa tasan 600 euroa, kilpailu on siis laskenut hintaa 11 eurolla.
Elisa ilmoittaa, että iPhone 4 tulee saataville syyskuun 30. päivä, eli vielä tämän viikon torstaina.

Kommentit (46)

iPhone myy (vahvistamaton)

2

Ikävä uutinen Nokialle.

Nokialta taas monta potentiaalista ostajaa pois.

Vastaa
mckonen
mckonen

4

Siis kuva enää IPhonea ostaisi, jos lelun haluaa niin sitten asia vilpitön, ei voi soittaa=antenniongelma, vajavainen netissä=ei flash...

Vastaa
Feynman7
Feynman7

5

Jos iPhoneen saisi Ovi Mapsin tasoisen navigointisoftan, niin torstaina suuntana olisi Elisan myymälä. Kamerakin vähän mietityttää mutta eiköhän se asiansa hoida.

Vastaa
sikalakekela (vahvistamaton)

6

5@ kyllähän iphonelle on kasa hyviä navigointi softia.

Ostoon menee saa viimein GalaxyS kenkää.. ikävä alkokin olemaan ios4 ja iphonea.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

7

@6 Kiitos valaistuksesta. Tiesin kyllä että niitä on mutta nopea googlettaminen kertoi että valikoimaa riittää ja myös ihan laadukasta.

Kännyköitä pitäisi saada "koeajoon" autojen tapaan. Parin minuutin räpläys liikkeessä kun ei vielä ole saanut iPhone-himoja heräämään mutta pidempi tutustuminen voisi tuoda ihan eri lopputuloksen. Käyttis on vaan niin erilainen kuin Nokialaisissa ettei siihen voi päästä parissa minuutissa sisään. Siis mua häiritsee homescreenien ja widgettien puute, luonnollisesti se tekee käyttiksestä ihan erilaisen ja siksi siihen ei heti pääse sisään.

Vastaa
Tittes (vahvistamaton)

8

@4
Jep, esim. Nokian Flash lite näyttää kaikki mainokset, mutta mitään videoita se ei riitä näyttämään. Siinä todellinen vau-efekti!

Vastaa
Atte-Pekka (vahvistamaton)

9

@7
Missäköhän sinä oikein "koeajat" noita autoja? Samalla tavallahan autojen koeajo kestää muutaman kymmenen minuuttia kuin puhelimien räpläys liikkeessä.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

11

@7
Jaa missä, no autoliikkeessä. :) Viimeksi kävin Mitsubishi ASX:ää koeajamassa, jolloin myyjä kysyi että riittääkö pari tuntia. No, mulla oli aikaa heittää vaan puolen tunnin lenkki. Autojen kanssa sellainen puolesta tunnista tuntiin on normaalia, riippuen autoliikkeen kiireestä. Viikolla saa tarvittaessa pitempään koeajoon.

Mutta en mä kännykkää kyllä kehtaa liikkeessä räplätä edes tuota puolta tuntia putkeen, siis vaikka ei olisi muita asiakkaita. Autossa on just se hyvä ettei sitä tarvitse ihmetellä puolta tuntia siellä liikkeessä vaan koeajolla voi rauhassa tutkia.

Vastaa
Tiksu
Tiksu

13

Asiaa, nyt näkymätön käsi astuu (astuuko kädet?) peliin, ja halvemmat hinnat muodostuu kuin itsestään :)

Vastaa
niiiin
niiiin

14

mut eihä toi perjaatteessa auta jos saa ilman liittymää to iphonen ku vaa parilla liittymällä o niitä jtn micro sim korttei jotka menee siihen:S?

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

15

@14 ja mikäs operaattori on sellainen joka tällä hetkellä ei microsimmiä tarjoa?

Nopealla googletuksella, saunalahti, dna, elisa ja sonera ainakin tarjoaa.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

16

@13

Epäilen kyllä vahvasti tätä. Premiumiksi markkinoidun ei kuulu olla edullista. Jos ei myy niin on brändissä (tai tuotteessa) vikaa. Apple loppupeleissä hinnan määrittelee, ei markkinat. Erityisesti kun kauppa käy niin ei ole mitään syytä tiputtaa hintoja.

Applen etu on, että se on käytännössä ainoa puhdas premium merkki. Muut myyvät enemmän tai vähemmän myös vähintään keskihintaisia puhelimia, moni myös todellisia halpiksia. Tällöin on todella vaikeaa luoda mielikuvaa loppuun viilatusta tuotteesta, kun halvemmat mallit muovaavat mielikuvia myös huippumallin kohdalla. Samoin tavoin kuin huonot kokemukset jonkun merkin edelliseen tuotteeseen, vaikka uusi tuote olisi täysin eri ja jopa käyttöjärjestelmä olisi vaihtunut.

Vastaa
Zarok
Zarok

17

@8 Tittes: En tiedä Nokian Flashin toimmista, mutta HTC Desiressä videot toimii ongelmmitta, mutta aikajanan käyttö on usein hankalaa.

Suosittelen hankkimaan Android puhelimia.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

19

Kyllä varmasti vie Nokialta ostajia. Kyllähän toi itteekin tavallaa kinnostas, mutta noh.. Se käyttis ei ehkä omaan käyttöön oo se paras joten parempi oottaa MeeGo ja jos se floppaa, on paree siirtyä Googlen kelkkaan..

Oon melko varma, että sen normi sim-kortin pysty leikkelee itekki microks.

Kyllä se taitaa olla, että youtubet etc. näkyy vaikka foorumeita selatessa näillä uusilla Noksuilla.

Vastaa
WootLoot (vahvistamaton)

20

Kekekekekeke. ( Fuck you Sonera!)

Onneksi uuden iLuurin saa ilman kytkyä. Syntymäpäivät kolkuttaa, ja iPhone 4 oli ostoslistalla, mutta hirttäydyn ennen kuin jään soneran vangiksi. Nyt voi ihan rauhassa ottaa vaikka saunalahden liittymän :)

@4
Kukapa ei osaisi tilata ilmaiseksi Applelta kuoria, joka hoitaa antenniongelman. Ja kun iPhonen vetää jailbreakin, häviää Flash ongelmakin Cydiasta ladattavalla Flashilla.

@5 ja 7. Jailbreakilla saa myös kaikki maksulliset ohjelmat iPhoneen ilmaiseksi. Myös 89 euron "vaginaattori"- ohjelmat

Vastaa
miksuh2
miksuh2

24

@8 Tittes

> Jep, esim. Nokian Flash lite näyttää kaikki mainokset, mutta mitään
> videoita se ei riitä näyttämään. Siinä todellinen vau-efekti!

Toi on ihan silkka valhe. Kyllä se kuule oikein hyvinn videot pyörittää. Mistä sä ylipäätänsä olet moisen ajatuksen saanut?

Vastaa
-Some- (vahvistamaton)

25

@23

Lain mukaan ei mene
Applen lain mukaan saattaa mennä

Ainakin pari kuukautta sitten meni...

Vastaa
Nokia jatkaa Symbian (vahvistamaton)

26

Nokia EI pärjää edelleenkään Applen iPhonelle ja Samsungin Galaxy-malleille!!!.Katsotaan,että mitä -2011 tuo tullessaan Nokialta...Symbian 3.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

28

@8 Tittes

Esimerkiksi Nokia N8:ssa on Flash Lite 4, joka tukee sekä Flash 9, että Flash 10 sosältöä. Lisäksi siinä on tuki ActionScript 3:lle. Eli käytännössä kutakuinkin kaiken Flashin työpöytäversiolle tehdyn sisällön pitäisi toimia.

Flash Liten nimessä oleva sana Lite tarkoitaakin ennenkaikkea sitä, että kyseinen versio on suunniteltu mobiililaitteille. Kyse ei siis ole siitä, että se olisi jokin karvalakkiversio.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

29

@20 WootLoot

> Kukapa ei osaisi tilata ilmaiseksi Applelta kuoria, joka hoitaa
> antenniongelman. Ja kun iPhonen vetää jailbreakin, häviää Flash
> ongelmakin Cydiasta ladattavalla Flashilla.

No hehheh, melkonen purkkavirityshän tuo on. Siis ensin pitää korjata kumikuorilla toimimaton antenni ja sen jälkeen pitää MURTAA eli KRÄKÄTÄ puhelimen ohjelmisto, että saa asennettua jotain. Säälittävää tuolainen, ja fanit eikun ihastelee moista kökköä...

> Jailbreakilla saa myös kaikki maksulliset ohjelmat iPhoneen ilmaiseksi.
> Myös 89 euron "vaginaattori"- ohjelmat

Tarkotat siis piratismia, tuommosella nyt tuskin kannattaa pahemmin leuhkia.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

30

Ja jopas onkin iso hintaero Elisan ja Soneran välillä, hurjat 11 euroa 16GB version osalta. Ja tämäkö hirvittävän suuri hinnan alennus sitten muka muuttaa jotakin? Edelleenkin tuo on hirveä hinta mokomasta luurista joka ei ole puolenkaan hinnan arvoinen.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

33

@32 "mutta toisin kuin Sonera, Elisa aikoo myydä puhelinta myös pelkällä kertamaksulla ilman pakollista liittymää. "

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

34

@30 muuttaa se sillä tapaa aika paljonkin, että monet jotka ei oo halunnu soneran asiakkaaksi voi nyt ostaa iphonen ilman soneraa, tai yleensäkään mitään operaattorikytköksiä.

Olen kuitenkin ymmärtänyt, että monet jättää iphonen hankkimatta koska ei halua soneran asiakkaaksi.

Vastaa
Aloc
Aloc

35

@32
Niin ilman pakollista liittymää mutta tietääkseni tuon voi tulkita myös niin että toimii silti vain Elisan liittymällä joka on aikaisemmin hommattu.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

36

@35 "Teleoperaattori Elisa ilmoittaa aloittavansa Applen iPhone 4 -kosketusnäyttöpuhelimen myymisen kuluvan viikon torstaina eli 30. syyskuuta. Soneran linjasta poiketen yhtiö tarjoaa kaikkien operaattoreiden asiakkaille mahdollisuuden ostaa iPhone 4:n kertamaksulla ilman liittymää."

No tossa on sulle vähän lisää apuja

Vastaa
Tcav
Tcav

37

"Suosittu Applen iPhone 4 saapuu torstaina 30.9. Elisa Shopit -myymälöihin. Esimerkiksi 16 Gt iPhone 4 -puhelin kertamaksulla 589,-/kpl. Ei operaattoripakkoa. Puhelin heti mukaan, ei ennakkovarauksia. Saatavilla rajoitettu erä. Vinkkaa myös kaverille! Myymälät ja aukioloajat: www.elisashopit.fi. Tervetuloa! T: Elisa Shopit"

-Saunalahden Facebook-sivu

Vastaa
Bluejack
Bluejack

38

Lainaus:

No hehheh, melkonen purkkavirityshän tuo on. Siis ensin pitää korjata kumikuorilla toimimaton antenni ja sen jälkeen pitää MURTAA eli KRÄKÄTÄ puhelimen ohjelmisto, että saa asennettua jotain. Säälittävää tuolainen, ja fanit eikun ihastelee moista kökköä...

miksuh alaleuka taitaa nyt väpäjää oikein kunnolla ..nyt ne n8 viimesetkin ennakko tilaukset on taidettu perua. Ei ihan fiksusti he vain siinä tapauksessa toimivat kyllä sieltä nokialta on semmonen pökäle taas tulossa että parempi pelata edes jotenkin pojot kotiin ja ns. varman päälle. voi damn & Cheers!

Vastaa
Saunalahti (vahvistamaton)

39

elisan/saunalahden kytkypuhelimissa elikkä ei varmaan tässäkää ole sim-lukitusta eli voi käyttää muillakin liittymillä

Vastaa
hape
hape

41

Itse ymmärsin, että tuolla 589e hinnalla myydään vain erä iPhoneja, ja sitten hieman myöhemmin aloitetaan normikytkyjen myynti. SL/Elisalla kun on ollut näitä vastaavia kampanjoita ennenkin tässä viimeisen parin kuukauden sisällä, jossa myyvät hyviä puhelimia pilkkahintaan ilman kytkyä. En usko, että tuolla 589e hinnalla lukitsematonta puhelinta kauan saa.

Vastaa
kisson_84 (vahvistamaton)

42

@9 Ainakin kun kokeilin VW Touran Käyttöautosta niin sain pitää sen yön yli ja faija kokeili mersu samalta firmalta ja sai sen v-lopun yli.

Vastaa
wanucaz
wanucaz

43

noniin... tän ku ois tienny... meninpä soneran kytkyjen takia ostamaan uuden nokialaisen tässä viime vk-loppuna... nyt vatuttaa

Vastaa
WootLoot (vahvistamaton)

44

@29
Dumbfuck! Etkö tajua, että antenniongelman lisäksi saat puhelimellesi suojan. Ja vielä ilmaiseksi. Ja on ne Nokian ja Androidin Flashit aika pereseestä. Kokemusta on, ja tuttavat ovat aika samaa mieltä. (varsinkin ne joilla noksu löytyy). Lisäksi Jailbreak tarjoaa enemmän ominaisuuksia (appstoren kanssa) kuin muille "äly(kääpiö)puhelimille".
Ja jos rupeat väittämään, ettet olisi ladannut koskaan mitään laittomasti( vaikka ohjelmia puhelimeen ) olen Chuck Norris.

@25 Tosiaan lain mukaan ei mene(enää), ja mitäpä se Apple tänne tulisi sen omista säädöksistä valittamaan. Joten --> Jailbreak.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

45

@28

Jos oikealla Flashilla varustetuilla Androidpuhelimilla on vaikeuksia toistaa flash-videoita, joita ei ole mobiilioptiomoitu, on hyvin vaikeata kuvitella että Flash Litellä varustettu N8 suoriutuisi ainakaan sen paremmin.

Mitä videokoodekkeja Flash Lite toistaa käyttäen rautapurkua?

Vastaa
heavy flash (vahvistamaton)

46

@24 "Jep, esim. Nokian Flash lite näyttää kaikki mainokset, mutta mitään
> videoita se ei riitä näyttämään. Siinä todellinen vau-efekti!

Toi on ihan silkka valhe. Kyllä se kuule oikein hyvinn videot pyörittää. Mistä sä ylipäätänsä olet moisen ajatuksen saanut?"

"However, with more Flash-heavy videos, like those shown on the BBC website, the Nokia N8 struggles a lot and the resulting pixellated mess isn't up to much"

Kumpaa uskoisi, random palstailijaa vai tyyppiä joka on oikeesti juuri testannut, hmmm :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja