Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Market täysipainoisesti Suomeen

12
Matti Vähäkainu

Android Market täysipainoisesti Suomeen
Google on kertonut, että se tuo Android Marketin maksulliset sovellukset 18 uuteen maahan. Uusiin maihin lukeutuu muun muassa Australia, Etelä-Korea, Kanada, Venäjä, Ruotsi, Norja ja Suomi. Aiemmin näissä maissa Android Marketin sovellusvalikoima on koostunut ainoastaan maksuttomista sovelluksista.

Uudistuksen myötä Android Marketin maksullisia sovelluksia voi ostaa 32 maassa. Sovelluskauppa sisältää päivityksen jälkeen yli 80 000 maksullista ja ilmaista sovellusta ja peliä. Maksutapoina käyvät luottokortit sekä Google Checkout -palvelu. Puhelinlaskuveloituksen tuomisesta Suomeen ei ainakaan toistaseksi kerrottu.
Suomalaiset sovelluskehittäjät voivat kohdentaa nyt omat maksulliset sovellukset pelkästään Suomeen tai valita useampia maita. Android Marketin laajentuminen tapahtuu asteittain seuraavien kahden viikon aikana.

Kommentit (12)

Android RULES! (vahvistamaton)

1

Hienoa!.
Kyllä nyt kelpaa omistaa Samsung Galaxymatkapuhelimen,kun tietää että on tulossa lisää sovelluksia ja sisältöä saataville!. ;)

Vastaa
olli89
olli89

2

Kyllä nyt jo kelpaa hankkii android,oonkin ite just oottnut että millo saa maksullisiakin sovelluksia ostaa..

Vastaa
LoBer
LoBer

5

Toivottavasti Desire HD:n videolla esitelly välilehti siirtymät ja google maps offline mapsit päivittyvät desireen nopeasti. Mutta tämäkin jo lisänä :)

Vastaa
Bluejack
Bluejack

6

Lainaus:

Toivottavasti Desire HD:n videolla esitelly välilehti siirtymät ja google maps offline mapsit päivittyvät desireen nopeasti. Mutta tämäkin jo lisänä :)

Käsittääkseni tuo on pitkälle custom -romille jo luvattu ainakin tuo uusi SENSE-UI. Ellei jo julkaistu..
Tosin tuo googlen offline maps on jotain mitä en tiedä HD:ssa oli tietääkseni joku HTC:n oma offline karttatila sydeemi joka perustui johonkin edes menneen route66 lafkan tekeleisiin.

Vastaa
LoBer
LoBer

7

HD:n videolla ainakin esiteltiin nimenomaan google mapsia kuten se näkyy iphonella, paikat joita olet kartasta kerran katsonut wifi/3g ovat aina tallessa ja täysin zoomattavissa ja kyseisellä alueella voit tehdä reittihaun ja näet kaikki kahvilat yms.

Noh toivottavasti tulee. Ja tuo selaimen päivitys. Luulisi tulevan ihan google mapsin päivityksenä samoihin aikoihin kun HD tulee kauppoihin viimeistään.

Vastaa
iPod touch (vahvistamaton)

8

Ai nyt vasta. Itsellä on ollu täysin toimiva app store taskussa jo melkein kolme vuotta...

Vastaa
SanteriO
SanteriO

10

Loistavaa!
Vaikka ilmasissa softissa on paljon hyviä sovelluksia, myös maksullisista sellaisia löytynee :)
Oonkin ootellut että millonka tulee!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja