Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkaisee 4G-puhelimen ensi vuonna

7
Manu Pitkänen

HTC julkaisee 4G-puhelimen ensi vuonna
Älypuhelinvalmistaja HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou kertoi FierceWireless-verkkolehden haastattelussa, että yhtiö aikoo julkaista LTE-teknologiaa tukevan matkapuhelimen ensi vuoden aikana. Chou ei kuitenkaan suostunut kertomaan sen tarkemmin koska puhelin julkaistaan tai millainen puhelin muutoin on.

HTC:n aikataulu osuu nappiin, sillä yhdysvaltalaiset operaattorit avaavat omia LTE-verkkojaan tämän ja ensi vuoden aikana. Esimerkiksi Verizon Wireless avaa oman verkkonsa tänä vuonna ja AT&T Mobility avaa verkkonsa ensi vuoden puolivälissä. MetroPCS aloitti jo oman verkkonsa toiminnan. Analyytikot uskovat HTC:n puhelimen päätyvän Verizonin myytäväksi Yhdysvalloissa. Euroopassa esimerkiksi Ruotsissa LTE-verkon kattavuus laajenee huomasti ensi vuoden aikana.
Samassa tiimellyksessä verkossa on alkanut kiertää huhuja iPhone 5 -puhelimesta. Huhujen mukaan tuleva iPhone tukee sekä 3G- että LTE-verkkoja.

Kommentit (7)

Tcav
Tcav

1

Jee, taitaa jäädä uudet Desire-mallit väliin, ja seuraava puhelin sitten ehkä tuo HTC:n LTE-puhelin.

Olis kyllä aika outoa, jos seuraavasta iPhonesta puuttuisi 3G-tuki ja LTE-tuki olisi. :D

Vastaa
akse
akse

3

Turha kiirehtiä ostamaan mitää 4G:tä, eikös ne suunnitellu että suomessa laajemmin vasta 2015 olisi niitä verkkoja? :)

No ensimmäiset varmaan pystyssä parin vuoden päästä tms.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

4

@3

Joo

Ja 3G datasiirtokin on niin suolaisen hintaista täällä Suomessa että mitäköhän lie tulee se 4G maksamaan..

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Lainaus:

Ja 3G datasiirtokin on niin suolaisen hintaista täällä Suomessa

hmm.. jaa?
kunhan laitteet tukee tuota nykyistä 14,4 Mbit/s yleisesti laite tasolta ja päälle toimiva tetherig em. wlan ..Niin melkeinpä nykyisen adls yhteyden vaihtaisin samoten.
En tiedä millä operaattorille maksut heivaat mutta on suhteellisen huikeita tarjouksia olemassa ja nähty viimeaikoina (ilman mainostusta)

Vastaa
LoBer
LoBer

6

@5 itsekkin tossa vähän aikaa sitten lopetin elisan liittymällä 384k mobiililaajakaistan josta piti maksaa suolaiset 10 euroa kuussa. huomasinkin että saunalahden puolella saakin samaan hintaan jo megasen liittymän ja 384k:n hinta on jo paljon parempi 5 euroa. kyllähän nämä halpenevat, totta, mutta vieläkin vähän turhan kallista.

Vastaa
teme565
teme565

7

Suomalaiset operaattorit ei ole saaneet edes 3G-peittoa vielä kunnolla kattamaan suomea joten taitaa mennä aikaa että saavat 4G:n kuulumaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja