Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta lähti jälleen yksi pomo

7
Matti Vähäkainu

Nokialta lähti jälleen yksi pomo
Nokian johtajien Olli-Pekka Kallasvuon ja Anssi Vanjoen lähtemisen lisäksi Meego-pomo Ari Jaaksi on ottanut lopputilin. Meego-käyttöjärjestelmän kehitystä vetänyt Ari Jaaksi kertoi Ilta-Sanomille eronneensa viime viikolla. Jaaksen mukaan irtosanoutuminen oli omatahtoista, eikä uudella toimistusjohtajalla ollut siihen vaikutusta.

Nokian viestintäpäällikkö Tapani Kaskinen kertoi Taloussanomille, että MeeGo-yksikön johtaja Alberto Torres nimittää paikalle uuden henkilön. Tapauksella ei ole vaikutusta MeeGo-laitteiden julkaisuaikatauluihin. Jaaksi työskenteli Nokialla viime vuosituhannelta saakka ja viimeiset 7 vuotta MeeGon ja MeeGoa edeltäneen Maemon parissa.
Nokian on tarkoitus julkaista ensimmäiset MeeGo-laitteet vielä tämän vuoden puolella. Ensimmäiset julkistukset voivat tulla marraskuussa järjestettävässä MeeGo Conference 2010 -tapahtumassa.

Kommentit (7)

Ralle_ (vahvistamaton)

1

Elop on saattanut vähän vihjaista, että ei meillä olekaan MeeGolle tarvetta, vaan siirrymme käyttämään erästä toista käyttistä :-/

Vastaa
Symbbari
Symbbari

4

Voipi olla, että Jaaksilla on lopulta mennyt sormi suuhun, kun Maemon -> MeeGon kehitys onkin muuttunut pienen porukan kehitystyöstä selvästi isommaksi projektiksi.

Vastaa
Elop-Gates (vahvistamaton)

5

Voipi olla,että Symbian ja Windows yhdistyvät ja sitten tulee uusi "purkka-koodi" käyttis,eli Symbian-Windows -tai Windows-Symbian.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja