Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype saapui Android-puhelimiin

6
Teemu Laitila

Skype saapui Android-puhelimiin
Skype on julkaissut Android-puhelimille tarkoitetun version suositusta verkkopuhelu- ja pikaviestiohjelmastaan. Skypen käyttämiseen vaaditaan vähintään Android 2.1 -versio. Ohjelma on ladattavissa esimerkiksi osoitteesta skype.com/m.

Ohjelma on testattu virallisesti toimivaksi ainakin HTC:n ja Motorolan puhelimilla ja se toiminee ilman ongelmia myös muiden valmistajien Android-luureilla. Skype kuitenkin ilmoittaa tarkemmin määrittelemättömistä ongelmista Galaxy S -puhelimen kanssa. Ongelmiin luvataan korjaus tulevaisuudessa.
Skype mahdollistaa ilmaiset puhelut ja pikaviestit kahden Skype-käyttäjän välillä. Ohjelmalla pystyy soittamaan myös normaaleihin numeroihin, joskaan Suomessa hinta ei ole erityisen edullinen. Ulkomaanpuhelut sen sijaan hoituvat huomattavasti normitaksoja halvemmalla.

Kommentit (6)

Tcav
Tcav

1

Mahtavaa, nyt alkaa olemaan Androidin ohjelmistotarjonta jo sitä luokkaa, että mitään kovin oleellista ei puutu.

Vastaa
niles1
niles1

2

Sääli ettei toi toimi vielä galaxy s:llä juuri sen mallin omistan :( ja MISSÄ SE 2.2 FROYO PÄIvitys siitä viipyy p*rkele oottanu kohta kaks viikkoa ku sitä lupailtii jo viime kuun 23 päiväkös se oli..

Vastaa
Jarska92
Jarska92

4

Harmi, itsellä juuri Galaxy S :/ Mutta onneksi korjausta luvassa. Hyvä kun juuri tässä noin neljä päivää sitten katsoin löytyisikö mun puhelimeen skypeä, mutta ei löytynyt ja nyt sitten tullut tämä heh.

Nooh, innolla odotetaan korjausta :) Tukeekohan tämä nyt sitten kun puhutaan ilmaisista puheluista, niin että pystyisi puhumaan kavereille ilmaiseksi jotka ovat skypeen kirjautuneet koneella... Noh, kaippa. Sitä juuri kaipaisinkin :D

Vastaa
Henry1979
Henry1979

5

Aika kökkö vielä skype tässsä vaiheessa. Ei voi siirtää muistikortille eikä voi sammuttaa muuta ku force killillä. Jäänpä odottelemaan fiksiä noihin asioihin ennen kun otan käyttööni....

Vastaa
EmDzei
EmDzei

6

Samsung Galaxy S täällä ja Skype toimii.

Luin ongelmista Skypen palautusviestiketjussa ja joku kertoi löytäneensä ongelmaan ratkaisun: oli vaihtanut takaisin oletusselaimeen eli Chrome Liteen.

FroYo tulee ilmeisesti tämän kuun 20. päivä. Kies päivittää tällä hetkellä uusimpaan viralliseen JM2 versioon, joka on Eclairia. Minulla luurissani on FroYo (frozen yogurt) beta JPH. Skypessä ei ollut vaihtoehtoa asentaa sitä ulkoiselle muistikortille, jonka vasta FroYo tuo uutena ominaisuutenan mukanaan.

Skypen saa sammutettua Profiili -välilehdeltä ja sitten MENU painikkeesta (vasen alanurkka): Kirjaudu ulos.

Jos näiden vinkkien jälkeen on ongemia, niin kannattaa kokeilla myös olisiko syytä laittaa takaisin Samsungin vakio TouchWiz launheri (TW Launcher). SkyFire (vaihtoehtoselain, jossa Flash 10.1 tuki) selainhan tuotti jo aiemmin ongelmia ylipitkillä tiedostopäätteillään, joka esti puhelimen liittämisen Samsung Kiesiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja