Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan Droid Pro on Blackberryjä muistuttava Android-puhelin

3
Kaarlo Räihä

Motorolan Droid Pro on Blackberryjä muistuttava Android-puhelin
Blackberry-puhelimia muistuttavaa Android-puhelinta odottavat tahot saivat eilen oman joululahjansa, kun Motorola esitteli San Franciscossa Droid Pro -puhelimen.

Yrityskäyttäjille suunnattu Droid Pro tarjoaa jatkuvasti esillä olevan QWERTY-näppäimistön, kapasitiivisen kosketusnäytön (3,1 tuumaa), 5 megapikselin kameran (LED-salama), gigahertsin kellotaajuudella toimivan OMAP 3620 -suorittimen, 512 megatavua keskusmuistia ja 2 gigatavua sisäänrakennettua flash-muistia. Verkkopuolella tuettuina ovat Bluetooth 2.1, 802.11n ja CDMA/GSM-verkkotuki (puhelimen luvataan toimivan yli 200 maassa).
Android 2.2:n myötä puhelin tukee Flash-sisältöä. Yrityskäyttäjiä houkutellaan mm. QuickOffice-ohjelmistolla, Exchange- ja VPN-tuella sekä mahdollisuudella etätyhjentää puhelin. Mediakäyttöä ajatellen mukana on DLNA-tuki.

Yhdysvalloissa puhelinta myy yksinoikeudella Verizon, ja kytkypaketissa puhelimen hinnaksi on ennakoitu 200 dollaria. Puhelimen saapumista muihin maihin ei ole vahvistettu.

Alla kuvia ja Engadget-sivuston video Droid Pro - ja Citrus-puhelimista
Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja