Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S -tuoteperhe on myynyt miljoonia

17
Kaarlo Räihä

Samsung Galaxy S -tuoteperhe on myynyt miljoonia
Samsungin Galaxy S -tuoteperheen puhelimet tuntuvat kiinnostavan kuluttajia kovasti, sillä yritys kertoi eilen myyneensä kyseisiä puhelimia maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa kappaletta.

Parhaiten Galaxy S -puhelimet ovat käyneet kaupaksi Yhdysvalloissa, joissa laitteita on myyty pari miljoonaa kappaletta mm. Captivate- ja Vibrant-nimillä. Yhdysvaltojen lisäksi laite on käynyt hyvin kaupaksi Samsungin kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa, jossa on rikottu miljoonan myydyn puhelimen raja.
Seuraavaksi puhelin tulee myyntiin Japanissa, jossa sen myynti käynnistyy tämän kuun lopulla matkapuhelinoperaattori NTT Docomonin kautta. Puhelimen lisäksi NTT Docomo tuo myyntiin Samsungin Galaxy Tab -tabletit.

Samsungilla uskotaan laitteiden käyvän hyvin kaupaksi myös Japanissa, joten myyntiluvut voivat harpata miljoonan verran lähikuukausien aikana. Ensimmäiset Galaxy S:t tulivat myyntiin kesäkuun aikana, joten puhelimia on myyty yli miljoonan laitteen kuukausivauhdilla.

Kommentit (17)

_mikkis__ (vahvistamaton)

4

Ässässä on kopioitu kaikki hyvä mitä iphonessa on ja vielä lisätty ne asiat mitkä iphonesta puuttuu mistä ihmiset valittaa.

melko hyvä resepti näytti olleen.

Kävin kaupassa testaan niin oli lelumainen ja liian isokin omaan makuun. Tämä uusi meneillään oleva näyttökilpailu ei ole ollenkaan hyvä asia, luurit alkaa menemään jo liian isoiksi ainakin omaan makuun.

Mutta samsungilta on nyt levinnyt nettiin varsin kiinnostavan oloinen wp7 luuri http://www.youtube.com/watch?v=5v9TKvDX7_8

Vastaa
Sergeant Pepper (vahvistamaton)

5

Hah! Vai buginen ja lelun tuntuinen! :D Uusimmassa firmiksessä en oo havainnu ainuttakaan bugia ja kaikkea muuta kun lelun tuntuinen. On totta, että takakuori olisi saanut olla vaikka alumiinia, mutta hyvin on muovinenkin takakuori asiansa ajanut. Täällä taas omenapojat ja noksun bugikasafanit piipittää kun ei oma fanituksen kohde osaa tehdä hyviä puhelimia. :D Hajotkaa siihen! Kommentti #1 on täysin totta. Ylivoimaisesti _tämän hetken_ paras älypuhelin markkinoilla. Saattaahan se olla, että jonkun vauvan käsiin tää on liian iso. :)

Vastaa
Pekka65
Pekka65

6

@5
Täysin samaa mieltä!!

Ihmettelen tuota valittelua lelumaisuudesta, ne noksut joita olen käyttänyt ovat olleet sellaisia narinapalikoita ettei mitään rajaa.

Ässä ei omassa käytössä ole narissut tai kitissyt ollenkaan.

Bugeja tai epäloogisuuksia on kaikissa puhelimissa enemmän tai vähemmän, ässä kuuluu luokkaan vähemmän...

Vastaa
Guarded
Guarded

7

Paras puhelin markkinoilla, totta!
Ja lisää saa vielä irti jos osaa käyttää kunnolla, itselläni pyörii jo A. 2.2 FROYOn XXJPK. Tähän päälle että puhelin on Rootattu silkasta kiinnostuksesta. Ei bugi eikä lagi!
Hyvähän on noksu- ja iphone-fanipoikien tätä haukkua, onhan tämä parempi kuin yksikään noksu tai pimpeliföyn markkinoilla.

Ja takakansi on hiilikuitua btw. pitää olla kunnon vauvan kädet jos pitä tätä puhelinta isona, iPhone4 on jo samoilla rajoilla kun joutuu pistämään sen kondoomin siihen ympärille ettei tule kosketushäiriöitä.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

8

Itse kanssa olen sitä mieltä että alkaa puhelimet olemaan turhan isoja. Ihan siinä rajoilla että onko S jo liian iso, mutta on se ainakin turhan iso mielestäni, siis isompi kuin mitä tarvitsen. Ei oo kehdannu liikkeessä koittaa miten mahtuu taskuun (vartijat vois tulla moikkaamaan), mutta veikkaisin että alkaa olemaan aika rajoilla.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

9

@2: Haha! siellähän puhuu itse Nokia fanittaja/työntekijä matkapuhelinfoorumilta! Jeesus mitä trollailua...

Ja itse asiaan. Galaxy S on loistava puhelimena, pelipuhelimena, multimedia laitteena jne., jne. Nyt kun marketin maksulliset avautuivat suomeenkin, pääsee toden teolla näkemään mikä hyöty on isosta näytöstä ja tehokkaasta prosessorista. Ennen en tykännyt pelailla pelejä puhelimella, koska näytöt ovat eittämättä olleet liian pieniä siihen ja prosessori tehot onnettomia, jotta olisi nähnyt hienosti tehtyjä ja toimivia pelejä.
Nyt olen jäänyt koukkuun tällä puhelimella pelata jopa pelejä, jotka toimii jouhevasti, näyttää hyvältä ja ennen kaikkea tuntuu hyvältä pelata 4" näytöltä.
+ että muutkin videot, leffat ym. pyörii loistavasti laitteella ja näyttää hyvältä isolta näytöltä.
+ että nettiselain oikeasti toimii ja toimii nopeasti, eikä kaatuile, kuten Nokian laitteilla on usein ollut tapana.

Vastaa
ttomba
ttomba

10

Omasta mielestä 4" on sen kokeinen että sen voi vielä hankkia.

Miten Galaxy S on niin ylivoimainen verrattuna HTC Desireen?

Vastaa
mul on iso jorma (vahvistamaton)

11

Näin 4 päivän käytön jälkeen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen sPhoneen. Ostamisen arvoinen kapula on kyllä ollut

+Iso ja tarkka näyttö

+Pelaaminenkin tuntuu sujuvan(jota en hirveästi iPhone 3Gs:llä tehnyt)

+/- Miinus kamerasta (joka kyllä on ihan ok) ja Plussa videokuvaukselle

-Ei salamaa/valoa

--- Ei luottokorttia maksullisiin sovelluksiin (:

Vastaa
djabu
djabu

12

Kuukauden päivät ollut puhelin tiukassa käsittelyssä, ja ei voi muuta kuin kehua! Ja lelumaisuudesta.. Avatkaa "näyttölukitus" ja selatkaa sulavaa ja tarkkaa näyttöä. Ei herranjestas mitä trollareita.

+Android.
+Näyttö
+Kevyt
+Juuri sopivan kokoinen


-Akunkesto
-Sovelluskaupassa paljon kuraa helmien seassa.
-...muuta ei tule mieleen

Vastaa
anjaheik (vahvistamaton)

13

Paras puhelin ikinä. Ikänäköinenkin näkee ilman lasejakin lukea mm tekstiviestit. Viestin voi suurentaa ja mustalla pohjalla valkoinen teksti näkyy!!!

Vastaa
Nokia ON Mokia!!. (vahvistamaton)

14

Itse asiassa,Nokialla EI OLE edes tarjota tällä hetkellä kilpailukykyistä ÄLYpuhelinmallia,joka pystyisi Applea ja Samsungia (Android-mallit) vastaan kilpailemaan!!.

Vastaa
Liikanen
Liikanen

15

Paras puhelin mitä rahalla saa tällä hetkellä. samppa on kyl lyönyt sellasen ässän pöytään, jolle iphone 4 häviää selvästi. ja nokiaa ei tarvi edes pitää uhkana enään, se on jäänyt jo pari valovuotta kilpailijoistaan. joten nää ässän luvut ei yllätä yhtään. odotankin mielinkiinnolla mitä seuraava ässä pitää sisällään.

+ android
+ super amoled 4"(parempi kuin retina)
+ kamera ja 720p videokuvaus
+ tärkeimpinä divx, xvid tuki
+ mobiilitukiasema mahdollisuus
+ android market
+ rauta

- akku kestää päivän ja yöksi lataukseen, tosin puhelinta on pakko räplätä aina kun vaan mahdollista. 28 tuntia taitaa olla paras mitä akku on kestänyt. miinusta en kyl anna salaman puutteesta, koska puhelimessa se salama ei ole niin tärkeä ominaisuus että se pitäsi olla, varsinkaan kun kyse ei ole kamerapuhelimesta vaan ÄLYpuhelimesta.

Vastaa
kakakakalle
kakakakalle

16

Täh, mulla toimi tää 3 päivää, jonka jälkeen on n. 3 viikkoa ollut huollossa. Nyt on toiseen kertaan. Ekan kerran kaveri oli menny laittaan suojakuvioo väärin liian monta kertaa ja sitten känny jumittui kyselemään gmail -tiliä, eikä hyväksynyt vaikka tunnukset olivat oikein. Huollossa päivittivät softan ja sitten kun sain takas, niin ei saanut enään verkkoon yhteyttä. Jossain mäen päällä toimi, mutta ei enää mäen juurella, missä ennen toimi. Eikun takasi huoltoon. Nyt saa sitten jännittää toimiiko.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

17

Jjep, samaan ketjuun, paras luuri mikä mulla on ikinä ollut!

@10. Saan kohta desiren käyttööni myöskin, joten saa nähdä kumpi on parempi. Joskin saa desire olla hyvä että Ässän peittoaa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja