Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta ensimmäinen QWERTYllinen Android-luuri

4
Matti Vähäkainu

Samsungilta ensimmäinen QWERTYllinen Android-luuri
Samsung on esitellyt uuden Samsung i5510 Galaxy 551 -puhelimen. Android 2.2 Froyo -käyttöjärjestelmällä ja muista Galaxy-malleista tutulla Touchwiz 3 -käyttöliittymällä varustettu Galaxy 551 on yrityksen ensimmäinen QWERTY-näppäimistöllä varustettu Android-malli. Kyseessä on suosittua Galaxy S:ää halvempi ja heikommin varusteltu malli, joka kuitenkin peittoaa ominaisuuksissa Galaxy 5- ja Galaxy 3 -mallit.

Galaxy 551 asettuu ominaisuuksien puolesta yhtiön Android-malliston keskikastiin. 389 euron arvioidulla hinnalla sen ominaisuudet eivät kuitenkaan ole järin houkuttelevia -- näppäimistöä lukuunottamatta. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat jo mainittu Android 2.2, 3 megapikselin kamera, 3,2 tuuman kosketusnäyttö vaatimattomalla 240x400-resoluutiolla, HSDPA, WLAN, Bluetooth, GPS ja FM-radio. Pientä 160 megatavun sisäistä tallennusmuistia voi laajentaa microSD-muistikortilla.
Älypuhelimen tehokäyttäjä vaatii puhelimeltaan varmasti enemmän, mutta Samsung kosiskeleekin puhelimella yrityskäyttäjiä, joille mediaominaisuudet eivät ole kaikki kaikessa. Puhelimen tulee markkinoille skandinaavisella QWERTY-näppäimistöllä ja saapuu kauppoihin sopivasti joulumarkkinoille marraskuussa.

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja