Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Arabimaa hyväksyi salatun Blackberry-liikenteen

3
Matti Vähäkainu

Arabimaa hyväksyi salatun Blackberry-liikenteen
Elokuussa kerroimme Arabimaiden tylystä suhtautumisesta Blackberry-laitteita kohtaan, jonka johdosta puhelinten sähköpostisovellus, verkkoselain sekä pikaviestin oli muun muassa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa (UAE) estetty. Saudi-Arabian tapaan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat oli huolissaan puhelimen salausominaisuuksista, joiden takia puhelimen vakoilu viranomaisten toimesta on hankalampaa.

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on nyt kuitenkin ilmoittanut, että Blackberry puhelinten ominaisuudet ovat pian käytettävissä täysipainoisesti. Maan viestintäviranomainen Telecommunications Regulatory Authority (TRA) kertoo nettisivuillaan, että yhteistyössä Blackberryjä valmistavan Research in Motionin kanssa tehdyt säädökset eivät rajoita käyttäjiä kuluvan kuun 11. päivästä lähtien.
Saudi-Arabiassa on tiettävästi edelleen voimassa Blackberryn pikaviestintä koskeva salauskielto.

Kommentit (3)

Shadown
Shadown

1

Vai pitäisikö olla "Blackberry-puhelimien". Sana "puhelin" taipuu hieman eritavalla, kuin aiemmissa kirjoituksissa silmille hyppivä sana "luuri".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja