Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefox 4 Beta nyt Androidille ja Maemolle

5
Matti Vähäkainu

Firefox 4 Beta nyt Androidille ja Maemolle
Mozilla on julkaissut Firefox mobiiliselaimestaan betaversion 4. Mobiiliselain on ladattavissa Android- ja Maemo-laitteille ja tuo mukanaan muutamia tärkeitä uudistuksia. Android-puhelimista tuettuina ovat kaikki 2.0 tai uudemman version laitteet ja Maemo-puhelimet rajoittuvat luonnolisesti Nokia N900 -luuriin.

Tärkeimmät uudistukset koskevat zoomausta, paikannusta, kontekstimenua, sivustomenua, käytettävyyttä ja salasanojen muistamista. Zoomaus toimii nyt kaksoiskosketuksella, nipistämällä (Android) ja volyyminapeilla (Maemo). Sivustomenuun on lisätty toiminnallisuudet hakukoneen vaihtamiselle, sivulta hakemiselle ja sisällön jakamiselle Facebookin, Twitterin, sähköpostin tai Google Readerin avulla. Firefox 4 Beta muistaa nyt myös salasanat ja tukee linkkien klikkauksessa tarkempaa Smart Tapping -ominaisuutta.
Selaimen voi ladata Android- ja Maemo-laitteelle osoitteesta firefox.com/mobile/beta.

Kommentit (5)

Pume
Pume

1

Hyvä, että vielä kehitetään jotain "virallisesti" myös N900:lle. Itse möin jo luurin kertaalleen, mutta piti ostaa uusi samanlainen, kun tuli ikävä sen loistokkuutta ja avoimuutta. Androidit ja iOS:t on ihan kivoja, muttei niin kivoja, kuin Maemo :) Ja saahan tuolle N900:lle myös Froyon, jos niin haluaa. Ei tosin ole vielä ihan täysin vakaa ja kaikilla toiminnoilla varustettu, mutta menossa siihen suuntaan kovasti :)

Vastaa
Bluejack
Bluejack

2

Lainaus:

Ja saahan tuolle N900:lle myös Froyon, jos niin haluaa. Ei tosin ole vielä ihan täysin vakaa ja kaikilla toiminnoilla varustettu,

Älä nyt ainakaan tätä mainosta ehdotuksena asennettavaksi n900:seen menee se viimeinenkin *jyyser eksperiese* On tuosta romista tullut nähtyä ehkä vahän liikaakin ongelma raporttia jota ei vaan taideta pystyä tukeemaan koodila jo raudan puolesta.

Vastaa
djabu
djabu

3

..toivottavasti tämä on päivittynyt versio.. Oli jo kuukausi sitten joku beta, ja oli kyllä kaatuileva. Noh, annetaan mahdollisuus ja koitetaan :)

Vastaa
Pume
Pume

4

@2 No enpähän tiedä. Juuri tänään kokeilin tuota Froyoa N900:sella, ja hyvin toimi kaikki muu, paitsi puhelin, kamera ja GPS. Yllättävän sulava ja toimiva. Softanäppiksen numerot ei rekisteröityny, mutta muuten toimi tuollaiseksi kehitysversioksi oikein hyvin. Minä en mitään mainosta. Ja tuo N900 yleensäkään ole tarkoitettu ihan Pentti Perusjätkälle puhelimeksi. Enemmän tämmöisten nörttien lelu tuo on.

Vastaa
perhana
perhana

5

tässä on nyt pieni ristiriita.. taannoin kun uutisoitiin että iphonelle ei julkaista firefoxia, oli palsta täynnä ilkkuvia kommentteja joista päätellen iphonen käyttäjät jäivät paitsi jostakin puhelinmaailmaa mullistavasta kokemuksesta..
nyt kun julkaistaan uuden beta-version julkaisusta androidille ja maemolle, ei sitten kommentteja tule juuri ollenkaan, eikä varsinkaan mitään ylistäviä kommentteja...?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja