Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia C7:n toimitukset alkoivat

8
Matti Vähäkainu

Nokia C7:n toimitukset alkoivat
Vajaa kuukausi sitten Nokia World -tapahtumassa julkistettu Nokia C7 on lähtenyt myyntiin eri puolilla maailmaa. Ensimmäiset asiakkaat saavat puhelimen pian kätösiinsä, mutta suomalaisten kauppojen hyllyiltä laitetta ei vielä myydä. Nokian toinen Symbian^3-käyttöjärjestelmää pyörittävä laite saapuu suomalaisillekin joulumarkkinoille.

Tyylikkääseen ruostumattomaan teräkseen paketoitu kosketusnäyttölaite voidaan laskea Nokia N8:n pikkuveljeksi. C7:n ominaisuuksiin kuuluvat 3,5 tuuman kapasitiivinen AMOLED-kosketusnäyttö, 8 megapikselin kamera, 8 gigatavua tallenustilaa, WLAN, Bluetooth, GPS ja microSD-muistikorttipaikka. Puheaikaa Nokia ilmoittaa puhelimelle 9,5 tuntia ja valmiusaikaa 648 tuntia.
Nokia C7:n arvioitu veroton myyntihinta on 335 euroa, mutta Nokian verkkokaupassa laitteen verollinen ennakkotilaushinta on tällä hetkellä 439 euroa.

Kommentit (8)

kikuu
kikuu

2

Houkuttaa näissä Nokian uusissa puhelimissa eniten kamera. Onkohan missään puolueetonta vertailua N8 ja jonkun muun luurin kamerasta?

Vastaa
hyvi
hyvi

5

Kellään tietoa tappaako/sulkeeko punaista nappia painaessa käynnissä olevan sovelluksen vai heittääkö ohjelman vaan tausta-ajoon? Ja ei kai vaan epäloogisesti jätä vain joitakin ohjelmia tausta-ajoon kuten S^1:ssä?

Vastaa
justme321
justme321

6

Toimii varmaankin samoin kuin vanhemmassa symbianissa tuo punainen luuri. Eli se sammuttaa käynnissä olevan sovelluksen ellei sovellusta ole erikseen ohjelmoitu jäämään taustalle punaista luuria painettaessa.

Vastaa
Ergopad
Ergopad

7

Ja pitkä punainen luurin painallus katkaisee verkkoyhteydet. Ja saahan tähän vaihdettua akunkin ihan normaalisti.

Vastaa
Feenixi (vahvistamaton)

8

Aika pitä tää toimitus kun ei oo kaupoissa vielläkää vaikka jo puolisentoista kuukautta toimitettu??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja