Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Omnia 7 julkaistiin etuajassa

11
Teemu Laitila

Samsung Omnia 7 julkaistiin etuajassa
Samsung julkaisi Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää käyttävän Omnia 7 -puhelimen ennen Microsoftin virallista julkaisua. Puhelin tunnetaan myös i8700-mallinumerolla ja se sisältää myös Galaxy S -mallissa käytetyn 4" AMOLED-näytön (WVGA), 512 MB RAM-muistia, 5 megapikselin kameran LED-salamalla ja 720p-videotallennuksella.

Puhelimessa on 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja johtuen Microsoftin käyttöjärjestelmälle asettamista rajoituksista johtuen tallennustilaa ei voi kasvattaa muistikorteilla. Paljon videoita kuvaavien ja musiikkia kuuntelevien kohdalla sisäinen tallennustila saatta osoittautua pieneksi, ellei isommilla muisteilla varustettuja puhelimia saada markkinoille.
Omnia 7:n sisällä hyrrää Samsungin oman Hummingbird-prosessorin sijaan 1 GHz taajuudella toimiva QSD8250-prosesssori. Liitettävyyspuolella puhelimesta löytyy 3G, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1 ja radio sekä 3,5mm kuulokeliitäntä.

Ulkoisesti hieman Wave-mallia muistuttava puhelin ei ole laatikkomaisen designinsa kanssa Samsungin parhaiten onnistunut tuotos. Hintaa ei ole paljastettu, mutta Omnia 7:n odotetaan sijoittuvan Galaxy S:n kanssa samaan hintaluokkaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

ug (vahvistamaton)

2

Joo tylsä on... Ihan sama mitä kuorien sisällä on mutta ei tollasen kaukosäätimen kanssa kehtaa kylillä kulkea.

Vastaa
aj84
aj84

4

Jämäkän näköinen kapistus. Windows 7 "pohjainen" luuri kyllä kiinnostaa, mutta tällä hetkellä en kyllä lähtisi mitään ostamaan. Tällä hetkellä tuntuu eri valmistajien luureja tulevan jatkuvasti pihalle, eli kandee odottaa että tulee vähän hiljaisempi hetki julkaisuissa. Ei osta sitte heti vanhaa tekniikkaa..

Häirittee kyllä toi "windows nappi", kun on meinaan suora "ripoff" applelta. Varmaan tostaki pääsevät käräjöimään :D Kun jos se on patentoitu, ei mitään edes etäisesti samalta muistuttavaa saa ilman lisenssi maksua/erillistä sopimusta omissa härpäkkeissään käyttää !

Vastaa
Wintoy phone 7. (vahvistamaton)

5

Miksi vain (Led)-kuvausvalo,miksi (power Led)-kuvausvalo PUUTTUU??.
=(
(Xenon)-salama olisi tarvinnut olla myös!.

Vastaa
Peter Thon (vahvistamaton)

6

Yritin katsoa, josko noissa olisi ollut jotain uutta/hienoa, mutten heti keksinyt mitään mullistavaa rauta/softa mielessä. Missä oli näiden puhelimien pihvi, mikä saa kansan jonottamaan sitä talvipakkasessa myynnin alkaessa suomessa?

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

7

@1 ...heh, heh... ei vetoa edes tällaseen 45+ vuotiaaseen, EI!
Mutt MeeGO tai Symbian 4...

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

8

@6 keynoten katsottua se the juttu on nuo sosiaaliset mediat, sitä siinä paljon esiteltiin, niihin juttuihin tuo on kyllä todella hyvä ainakin mitä keynotesta irtosi.

Keynotessa esiteltiin myös joku hakujuttu, että sano luurille, että flight alaska 7 (äänitunnistsin) ja se haki sen lennon aikataulun jostain netistä, se haku toimii siis vaikka mihin.

Ja noita pilvipalveluita tuotiin paljon esiin.

Yksi esim juttu, että jos kirjaudut kerran facebookkiin yms. sen jälkeen sun luurissa näkyy kaikki sun facebook kuvakansiot yms.

Wp7 ideana on se, että kaikki tarvittava on yhden painalluksen päässä.

Sitten esiteltiin kosketusnäyttö kirjoitusta, se kirjotti hirveetä vauhtia jotain sinnepäin ja se luuri korjasi yhtä virhettä lukuunottamatta kaikki :)

loppuun sanottiin vielä, että copypaste tulee ensi vuoden alussa.

Vastaa
nomnom wp7 (vahvistamaton)

9

@8
Ei se pelkkä erilainen UI oikeuta hypettämään noin paljon yhtä puhelinalustaa... Eikä hyvässä englanninkielen korjaussoftassa ole mitään ihmeellistä.

Keynotenhan voi lukea vaikka Engadgetista, jos kiinnostaa, mutta eiköhän se tännekkin kohta copypasteta engadgetista, kuten 90% muistakin uutisista. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja