Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n HD7 ja Trophy esittelyvideolla

5
Teemu Laitila

HTC:n HD7 ja Trophy esittelyvideolla
Microsoft julkaisi eilen virallisesti Windows Phone 7 -alustan. Alustan julkaisun yhteydessä kerrottiin myös kymmenestä eri Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää käyttävästä puhelinmallista. Puhelimia on tulossa ainakin Delliltä, Samsungilta, LG:ltä ja HTC:ltä.

HTC on julkaisemassa yhteensä neljä eri mallia (HTC 7 Surround, HTC HD7, HTC 7 Trophy ja HTC 7 Mozart). IntoMobile-sivusto on päässyt testaamaan HTC:n HD7-mallia ja on julkaissut laitteesta esittelyvideon.
HD7 sisältää jättimäisen 4,3" tuuman WVGA-ruudun. Prosessorin tehtäviä hoitaa 1 GHz Snapdragon, kameran kenno on 5 megapikselijä ja kuvausvaloa tarjoaa dual-led-salama. Myös tässä muilta ominaisuuksiltaan erittäin riittävässä puhelimessa on ainoastaan 8 gigatavua tallennustilaa.IntoMobile kokeili myös HTC Trophya, joka on taskuystävällisemmän kokoinen 3,8" ruudullaan. Muut ominaisuudet ovat lähellä HD7-mallia. Gigarhertsin suoritin, 5 MP kamera joka tallentaa 720p-videokuvaa.

Kommentit (5)

ps (vahvistamaton)

1

Molemmat on niin rumia eittei mitään rajaa. Kuka näitä oikein suunnittelee? Kamera on myös todella heikko tuon hintaluokan puhelimissa. Tunsin hieman myötähäpeää kun esittelijä puhui 5 mpix kamerasta led salamalla...

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

2

@1 Miten ihmeessä sitä ollaankaan pärjätty ennen näitä 12 megan kameroita :D

Näyttää toi pikselikisa toimivan todella hyvin kuluttajiin.

Tässä esim samsungin wp7 luurista gsmarenan kommmentti, missä on myös vaan 5 megan kamera.

"The image quality of the Samsung Omnia 7 is pretty impressive for the 5MP range. There’s some noise, but no color noise and the noise reduction algorithms find a good balance between preserving details and removing noise. Even foliage comes out OK.

Macro shots were really impressive – the Omnia 7 managed to focus from up close and the amount of captured detail is amazing."

Vastaa
jarrrrrrmo (vahvistamaton)

3

@2 Kyllä Omniassa on hyvä kamera verrattuna perus kännykän kameraan. N8:n kamera painii kuitenkin aivan eri sarjassa. En usko, että HD7:n ja Trophyn kamerat pärjää C7:n kameralle.

Vastaa
R31N4R
R31N4R

4

Näyttipä muuten aivan mahtavalle tuo WP7! paljon paremmalle kuin iOS 4 ja symbianit ja tavallaan jopa paremmalle kuin android, HUOM tavallaan androidissa tietenkin mukava widget pohjainen kotinäyttö mutta tuo WP7 homescreen myös mahtava. Ja olipa muuten sulavan näköoinen! Kun vertaa vaikka iOS4 ero mitätön. Androidia paljon nopeampi. Symbianista en sano mitään...

Vastaa
rikse94
rikse94

5

Itse olen sitä mieltä, että kyllä se iOS 4 on kaikkein mukavin käyttää. Näin säätäjänä tietenkään ei ilahduta yhdistelmä: helppo ja nopea käyttää, ulkopuolinen mukauttaminen yms. evätty. Kaiken toki pelasti tuo jailbreak mutta ei siitä enempää tässä. Symbianien käyttömukavuus suorastaan karmaisee. Toisaalta perusluurilta nyt ei kummempaa tarvita. Tosin nokian E-series malleissa menisi Windows tai Linux paljonkin paremmin. Itse WP luuria en ole koskaan omistanut, mutta mitä nyt joskus jossain kokeillut niin ei se huonolta ole tuntunut ja kiinnostavilta esittelykappaleet näyttivät, ja enköhän joskus niihinkinnläjemmin tutustu kun tuo HTC tuntuu valmistavan ne parhaat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja