Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

N900:n seuraava päivitys helpottaa MeeGo:n asennusta

4
Teemu Laitila

N900:n seuraava päivitys helpottaa MeeGo:n asennusta
Virallisen MeeGo-blogin mukaan MeeGon N900-puhelimelle tarkoitettu versio etenee mukavasti ja puhelimen perusominaisuudet kuten 3G-modeemi alkavat olla toiminnassa. MeeGon N900-version kehitystä johtava Harri Hakulinen vihjaa työn edistymisestä kertovassa blogipostissaan myös N900:n PR 1.3 -päivityksen olevan lähellä, mutta ei kerro tarkkaa päivämäärää.

Hakulinen kertoo, että PR 1.3 -päivitys tuo mukanaan mahdollisuuden helposti valita käynnistyksessä joko Maemon tai MeeGon käynnistys. Tulossa on myös mahdollisuus Qt:ta ja Qt Mobility API:a käyttävien ohjelmien testaukseen sekä Maemolla että MeeGolla samalla N900-laitteella. Qt-ohjelmien luvataan toimivan yhdellä kääntämisellä molemmissa käyttöjärjestelmissä.
Hakulinen kuitenkin muistuttaa MeeGon olevan edelleen erittäin pahasti vaiheessa eikä suosittele sen asennusta muille kuin asiansa osaaville henkilöille. Esimerkiksi keskeneräisen puhelinohjelmiston käyttö saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa ikäviä yllätyksiä puhelinlaskuun. Jos MeeGoa kuitenkin haluaa testata, tarjolla on viikottain päivittyvät levynkuvatiedostot viimeisimmästä versiosta.

Postauksen lopuksi Hakulinen muistuttaa marraskuun puolivälissä pidettävästä MeeGo-konferenssista, mikä saattaa vihjata iloisiin MeeGo-uutisiin tapahtuman aikana.

Kommentit (4)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Mahdollisuus valita järjestelmien väliltä kuullostaa oikein hyvältä ja kokeilua helpottavalta! Innolla odottelen uutta päivitystä.

Vastaa
Pume
Pume

2

Samma här! Onhan tuo toki jo onnistunut ns. epävirallisilla konsteilla, mutta hyvä, kun Nokia jaksaa kuitenkin vielä panostaa N900:seenkin :)

Vastaa
jackofff (vahvistamaton)

3

N900 meegolla kokeilleena voin kertoa, että siitä ei tule toimivaa vielä vuoteen kahteen.

Testi ja kehitys mielessähän sillä tieten voi leikkiä. Mutta se on täysin käyttökelvottomassa kunnossa tällä hetkellä.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

4

3@
> N900 meegolla kokeilleena voin kertoa, että siitä ei tule toimivaa
> vielä vuoteen kahteen.

Millaista ja mistä saatua MeeGoa olet kokeillut ? onko kyse juuri siitä mitä siihen on tulossa.

Devaamista varten se tulee tarjolle, siinä mielessäkö se on käyttökelvoton, vai puhutko ns. puhelinkäytöstä, jota siihen ei kai kunnolla edes lupaillakkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja