Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Mobile saapuu viimein Androidille

4
Teemu Laitila

Opera Mobile saapuu viimein Androidille
Norjalainen selainvalmistaja Opera on virallisesa blogissaan ilmoittanut tuovansa suositun Opera Mobile -selaimen myös Androidille. Tähän asti tarjolla on ollut vain Opera Mini. Opera lupaa selaimen toimivan kaikilla Android-versioilla, joten vanhempienkaan versioiden käyttäjät eivät jää ilman. Selaimen kerrotaan tulevan saataville Android Marketin kautta kuukauden sisään.

Mukaan mahtuu muutamia uusiakin ominaisuuksia. Uusin versio tukee rautakiihdytystä minkä luvataan nopeuttavan selailua ja sivulla liikkumista huomattavasti. Rautakiihdytyksen tuoma lisäpotku mahdollistaa myös nettisivujen zoomauksen parantamisen.
Uusi Pinch to Zoom -ominaisuus tuo portaattoman monikosketusta hyödyntävän zoomauksen entisten kahden eri tason tilalle. Operan virallisessa blogissa kuvaillaan zoomausta sujuvaksi, mikä jää nähtäväksi kunhan selain julkaistan.

Kommentit (4)

Lamma
Lamma

1

Toivottavasti tämä uusi toimii. Nykyinen Android-versio bugaa pahasti HTC Legendillä. Huiman paljon nopeampi Opera on normiselaimeen verrattuna. Ei vaan voi käyttää, kun sivujen renderöinti pistää selainta juntturaan (lopputuloksena epämääräinen mosaiikki).

Vastaa
arcanix
arcanix

2

"Operan virallisessa blogissa kuvaillaan zoomausta suvujaksi, mikä jää nähtäväksi kunhan selain julkaistan. "

Onko se yhtä suvujaa kuin teidän oikeinkirjoitus?

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

3

Tämä päivitetty versio saisi tulla pikaisesti myös S^3 laitteille.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@1

Sekotat nyt varmaankin kaksi eri selainta. Kuten uutisessa sanotaan, niin Androidille on tähän asti ollut vain Opera Mini, ja nyt tässä uutisessa on kyse Opera Mobilesta. Opera Mini ja Opera Mobile eivät ole saman selaimen eri versioita. Opera Mobile on noista se kehittyneempi varsinainen älypuhelimille tarkoitettu selain.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja