Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Angry Birdsin Android-versio sammutti Rovion

8
Kaarlo Räihä

Angry Birdsin Android-versio sammutti Rovion
Suomalaisen peliteollisuuden hittituotteeksi on viime kuukausina noussut miljoonia kappaleita myynyt Angry Birds, jossa possuja ja rakenteita tulitetaan lintujen avulla. Tänään pelistä julkaistiin versio Android-laitteille, ja kovan kysynnän takia pelin kehittäneen Rovion palvelimet menivät täysin jumiin.

Rovion kotisivuilla pahoitellaan ruuhkan aiheuttamia ongelmia, ja sivuston luvataan palaavaan normaaliin päiväjärjestykseen lähiaikoina.
Angry Birdsin Android-versiota on odotettu pitkään, ja pelin suosiota lisäsi varmasti myös se seikka, että peli on ilmainen Android-alustalla. Vertailun vuoksi pelin iOS-versiosta saa pulittaa 0,79 euroa. Android-version osalta Rovio kerää rahaa pelin yhteydessä näytettävillä mainoksilla.

Hieman yllättäen Angry Birdsiä ei jaeta ensin Android Marketin kautta, vaan Rovio on päätynyt jakelemaan peliä alkuun GetJar-sovelluskaupan kautta. Uutisen kirjoitushetkellä latauksia on kertynyt lähes 95 000 kappaletta, joten peli tuntuu kelpaavan myös Android-laitteiden omistajille. Pelin pitäisi ilmaantua myös Android Marketin valikoimiin lähituntien aikana.

Alla Rovion pahoitteluviesti

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

sorrii
sorrii

2

Joopajoo. Yritin tota pari viikkoa sitten jonkun jenkkisivun kautta ladattua: ei voida asentaa puhelimeesi ... taijotainsinnepäin. Salli vieraat sovellukset on valittuna.
Tänään sain ankaralla yrityksellä taas ladattua; vähän uudemman version, ja joka nimenomaan luvataan toimivan puhelimellani (HTC Magic - Android 1.6) Asennus ei onnistu puhelimeen ... ?!?!

Ei se sitten voi kovin hyvä peli ollakaan ....

Vastaa
djabu
djabu

3

Loistava peli :) Löysin kiertotien sen pelin lataamiseksi,kun oli servut ihan tukossa! Nyt saa naatiskella ;) On kuulemma jo marketissakin ladattavissa..

Vastaa
djabu
djabu

4

Loistava peli :) Löysin kiertotien sen pelin lataamiseksi,kun oli servut ihan tukossa! Nyt saa naatiskella ;) On kuulemma jo marketissakin ladattavissa..

Vastaa
Tynny (vahvistamaton)

5

Onko tuo nyt sitten eri asia kuin Angry Birds beta, minkä itse vasta latasin Galaxy S:ään?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja