Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:lta uusi Android-luuri Eurooppaan

10
Matti Vähäkainu

HTC:lta uusi Android-luuri Eurooppaan
HTC on julkistanut Euroopan markkinoille uuden kosketusnäytöllisen Android-puhelimen. HTC Gratia -malli sijoittuu HTC:n edullisimpien Android-puhelinten joukkoon. Puhelin saapuu markkinoille lehdistötiedotteen mukaan vielä tämän kuun aikana, mutta tietoa suomalaisista jälleenmyyjistä ei vielä ollut.

HTC Arian eurooppalainen sisar, Gratia, on varustettu 3,2 tuuman HVGA-kosketusnäytöllä (320x480) ja uusimmalla Android 2.2 Froyo -käyttöjärjestelmäversiolla. Sen muihin ominaisuuksiin kuuluvat 600 megahertsin suoritin, 512 megatavua ROM-muistia ja 384 megatavua RAM-muistia, 3G-yhteydet, WLAN, Bluetooth 2.1 ja 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera VGA-videokuvauksella. Luonnollisesti Androidia koristaa HTC:n oma Sense-käyttöliittymä.
HTC Gratia tulee maksamaan noin 300 euroa, joten kyseessä on sekä ominaisuuksien että hintansa puolesta pitkälti uudempi versio HTC Tattoosta ja HTC Wildfirestä.

Kommentit (10)

Ariaalinen (vahvistamaton)

1

Elikkä, tämä on HTC Aria (USA AT&T) puhelimen euro-malli. Voisi vaikka tämän vielä lisätä uutiseen, niin tietäisi vaikkapa hakea arvosteluita, koska tämä on täysin vastaava, mutta ilman AT&T kytkyä.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

2

HTC Legend, anyone? Nytkö nää korean pojat alkaa ottamaan nokiasta mallia, ja alkaa puskemaan samaa paskaa eri kuorissa pihalle.. Huoh.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

@2: Legend? Mallia Nokiasta? Tää ei oo kyllä legendiä nähnytkään, puuttuhan tästä jopa se leuka. Käyttiksenä alla 2.2, jota ei taida vielä edes kovin monessa laitteessa ollakaan. Eli jotain uuttakin löytyy.

Ja oma ihmettelyni, on miksi htc julkaisee juuri nämä tyylikkäimmät mallit näinä "halpa malleina"? Silloin, kun kiinnostaisi ulkonäön puolesta, niin rauta ei ole riittävän kiinnostava. Verraten esim. htc Desire->htc Legend.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

5

Tyylikkään näköinen on, paljon tyylikkäämpi kuin monet kalliimmat HTC:n puhelimet. Mutta miksi näytön alla on niin paljon tilaa. Eiköhän tuohon olisi saanut hyvin 3.5" näytön tai sitten vähän pienemmän kapulan.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

6

5@
>Mutta miksi näytön alla on niin paljon tilaa. Eiköhän tuohon olisi
>saanut hyvin 3.5" näytön tai sitten vähän pienemmän kapulan.

Isommat näytöt maksaa, vievät virtjaa tilaa jne. HTCllä on isompinäyttöisiä malleja sellaisia haluaville.
Ja tuskin tuon näytön alapuolella ihan tyhjyyttäkään on. ja näytön venyttäminen alas asti ei välttämättä tarkoita parempaa käytettävyyttä.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

7

Joo ei siinä varmaan tyhjää ole. :) Lähinnä mietin että olisiko tuosta voinut saada pienemmän kokoisen, mutta voi olla että kaikki liikenevä tila on hyödynnetty tehokkaasti.

Vastaa
D00mer
D00mer

8

Mää en tajua miten voi olla niin vaikeaa laittaa salama puhelimeen, varsinkin näihin android luureihin, sillä imho kännykamera on turha ilman salamaa

Vastaa
opalaisen
opalaisen

9

Niin se katsos menee. HTC :lla alkaa olemaan kasvusta johtuvia paineita. Kun mobiilitoiminta nousee tarpeeksi suureksi niin ei riitä enää puuhastelu, kuten samsungilla ja applella on matkapuhelinrintama. Ei ole taloudellisesti järkevää, eikä mahdollista tuoda yhtä puhelinta vuodessa markkinoille kun puhelinala on päätoimialana, kuten nokialla.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

10

@
>Mää en tajua miten voi olla niin vaikeaa laittaa salama puhelimeen,
>varsinkin näihin android luureihin, sillä imho kännykamera on turha
>ilman salamaa

Salama ei ole ihan heittämällä juttu jos sen haluaa olevan enemmän hyödyksi kuin haitaksi.

Ehkä joku valmistaja suunnittelee hyvää Android kamera laitetta, joku toinen voi taasen odottaa että jonkun tekevän sen työn.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja