Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n tulevat Windows Phone 7 -luurit

2
Matti Vähäkainu

Videolla: HTC:n tulevat Windows Phone 7 -luurit
Android- ja Windows Phone 7 -puhelimia valmistava HTC on lisännyt YouTubeen muutaman virallisen esittelyvideon yhtiön kahdelle WP7-luurille. Lyhyehköillä videolla esitellään musiikkipuhelin HTC 7 Surroundia sekä QWERTY-näppäimistöllä varustettua HTC 7 Pro:ta.

Reilu viikko sitten julkistettuja Windows-puhelimia voidaan odottaa markkinoille vielä tämän vuoden puolella, mutta Euroopan aikataulusta ei ole vielä tietoa. Ensimmäisellä videolla esiteltu HTC 7 Surround on altaliukuvalla surround-kaiuttimella varustettu musiikkipuhelin, jonka ominaisuudet sijoittuvat kosketusluurejen keski- ja yläluokan väliin.
Jälkimmäisellä videolla nähty HTC 7 Pro on puolestaan bisnespuhelimeksi paremmin soveltuva laite, josta löytyy täysi, viisirivinen QWERTY-näppäimistö. Muiden ominaisuuksien puolesta malli on erittäin lähellä Surround-mallia. Molemmista laitteista löytyy 3,8 tuuman ja 480 x 800 -resoluution kapasitiivinen kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera teräväpiirtovideokuvauksella, gigahertsin Snapdragon-suoritin sekä HSDPA/HSUPA-yhteydet.Kommentit (2)

akse
akse

1

"Massive sound" onkoha tää sama ku yhes läppärissä jonka omistin oli "Triple Bass Subwoofer" huikeet äänet :)

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

2

@1 Jännä tosiaan kuulla millaista ääntä tuosta lähtee irti. Jos oikein muistan niin olin lukevinani, että se kaiutin on yamahan, en ihan varma ole.

Luulis kyllä, että toi on oikeesti aika hyvä, muuten en ymmärrä miksi tehtäisiin tuollainen ratkaisu joka kasvattaa luurin kokoa huomattavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja