Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia virtaviivaistaa ja vähentää 1800 työntekijää

6
Teemu Laitila

Nokia virtaviivaistaa ja vähentää 1800 työntekijää
Nokia on tänään ilmoittanut vähentävänsä jopa 1800 työntekijää maailmanlaajuisesti. Suomen toimintojen osalta yt-neuvottelut koskevat enintään 850 työntekijää. Henkilöstövähennykset liittyvät organisaatiomuutoksiin, joilla yhtiön toimintaa pyritään virtaviivaistamaan ja nopeuttamaan yhtiön reagointia kuluttajakysynnän aiheuttamiin muutoksiin markkinoilla. Nokiaa on usein kritisoitu nimenomaan liian hitaasta reagoinnista nopeasti muuttuvien älypuhelinmarkkinoiden kehitykseen.

Symbian Smartphones -yksikkö pyrkii tulevaisuudessa nopeuttamaan tuotekehitysprojekteja ja uusien tuotteiden lanseerausta. Painopistettä siirretään myös kuluttajile lisäarvoa tuottavien palveluiden kehittämiseen. Nykypäivänä lähes elintärkeitä kolmannen osapuolen sovelluskehittäjiä pyritään houkuttelemaan Symbianin pariin tarjoamalla kestävä ja vakaa kehitysalusta.

Kuluttajille suunnattujen palveluiden painoarvon kasvu näkyy myös Services-yksikön toiminnassa, jossa pyritään kehittämään entistä yhtenäisempää ja houkuttelevampaa Ovi-palvelukokonaisuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anestic
Anestic

1

Niinpäniin. Sinnehän se Nokia menee... Vain ajan kysymys kun pääkonttori lähtee Suomesta ja siinäpä se sitten. Se on sitten se "entinen suomalainen" yritys. Eikös Mikrobitissä ollut parivuotta sitten kolumni juurikin tästä? Ensin tulee tj ulkomailta ja sitten alkaa tippumaan työpaikat Suomesta hiljalleen kohti nollaa... Myös verotuloille saadaan sanoa hei hei.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

2

Lukisit uutisia ym. Elop sanoi arvostavansa suomalaisuutta eikä ole mitään järkeä siirtää pois pääkonttoria ym. Hyvä vaan että yhdistetään vihdoin noita paikkoja ja erotetaan turhat työntekijät!

Vastaa
kikuu
kikuu

3

@2 Tietenkin Elop nyt sanoi ties mitä, kun juuri oli toimitusjohtajaksi päässyt. Ja miksi pitää juuri Suomesta vähentää työntekijöitä? Kyllä se vain niin on, että tulevaisuudessa(jos Nokialla sellaista onkaan) Johto on Amerikasta ja valmistus Aasiassa. Suomella ei sitten enää mitään Tekemistä Nokian kanssa.

Vastaa
omppupomppu
omppupomppu

4

Tää salaliitto Nokian siirtämiseks pois Suomesta jaksaa aina innostaa. Nokian vahva sidoksellisuus Suomeen ja suomalaisiin on nimenomaan sen vahvuus, ei heikkous. Suomalaiset on kyvykästä porukkaa painamaan duunia kuhan joku vaan kertoo mitä tarvis tehä. Siihen Elop toivon mukaan auttaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5


>Ja miksi pitää juuri Suomesta vähentää työntekijöitä?

Suomessa on ollut iso porukka tekemässä uutta Symbiani, jossa suurin työ on nyt tehty.

Se taasen tarkoittaa että heiden pitää löytää uusia haasteita talon sisältä tai talon ulkopuolelta.

Vastaa
carraro
carraro

6

Sen olen päättänyt, että jos Nokia siirtää veroeuronsa johonkin muuhun maahan siirryn minäkin toisen merkkiseen puhelimeen ja toivoisin, että muutkin tekisivät niin. Myyköön Nokia sitten vinkuintialaisia luurejaan vaikka vinkuintialaisille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.